crystal audio THX-T3 vs Klipsch Series RF-82

Εγω πάντως τα είχα ακούσει με 2x70W της marantz και έπαιζαν μια χαρά... ήταν δικάναλος όμως.-bye-

Απάντηση: Re: crystal audio THX-T3 vs Klipsch Series RF-82

μετά από αρκετούς μίνες δοκιμής και σε μουσική και σε ταινίες με blue ray , δηλώνω ότι τα ηχεία είναι απίστευτα για τα χρήματα τους.
Στις ταινίες ο ήχος είναι μαγικός και στην μουσική έχουν πολύ καθαρό ήχο με κρυστάλλινα πρίμα.

Αυτο που με βασανιζει ειναι μηπως πρεπει να αλλαξω ενισχυτη, εχω ενα Pioneer VSX-909RDS-G ο οποιος ειναι του 2002 και ηταν στην εποχη του ο 2ος κατα σειρα απο τους ακριβους της Pioneer , εκανε τοτε 2000 λιρες νομιζω.
Απο specs ειναι πολυ δυνατος και ο ηχος του ειναι γενικα πολυ καλος , αλλα νομιζω οτι οταν τα ακουσα με τον yamaha 663 επαιζαν καλυτερα.
Ειναι ιδεα μου? εχει προχωρησει τοσο πολυ η τεχνολογια ωστε ενας σημερινος ενισχυτης των 500 να ειναι καλυτερος απο εναν τοσο κορυφαιο του 2002?

Προφανώς ο συνδυασμός είναι πολύ σκληρός και με τον Yamaha ίσως να "μαλακώνει" λίγο.Επίσης η μικρότερη δυνατότητα οδήγησης του μικρού(θόλωμα),πιθανόν να σου φαίνεται πιό ξεκούραστη...

καλησπερα,επειδη βρηκα μεταχειρισμενα τα crystal audio THX-T3 και ερχονται αυτη την εβδομαδα πιστευω οτι δεν θα εχω προβλημα οδηγησης των ηχειων απο τον Onkyo TX-SR875 σωστα....,και θα βαλω στο συστημα μου αυτα μπροστα και πισω τα Crystal A TX-T2-BLA και sb τα QLN 501 (προς το παρον,ωσπου να παρω ενα Ζευγάρι Διπόλων THX-D)

Τα ΤΗΧ-Τ3 τα έχω και εγώ πάνω σε έναν Onkyo 606. Έχω ανεβάσει τα μπάσα στο +6db για να πλησιάσουν στα γούστα μου (πλέον δεν χρειάζεται το subwoofer) και έχω καλυφθεί πλήρως, σε μουσική και ταινίες.

Re: Απάντηση: crystal audio THX-T3 vs Klipsch Series RF-82

Τα ΤΗΧ-Τ3 τα έχω και εγώ πάνω σε έναν Onkyo 606. Έχω ανεβάσει τα μπάσα στο +6db για να πλησιάσουν στα γούστα μου (πλέον δεν χρειάζεται το subwoofer) και έχω καλυφθεί πλήρως, σε μουσική και ταινίες.
Δημητρη σκεφτομαι και την αγορα απο συμφουριτη του τελικου NAD C272 2χ 150 στα 8Ohm θα τα οδηγησει τα ηχεια τι λες σαν πιο εμπειρος απο μενα,ευχαριστω

Last edited:
Δεν με θεωρώ επ' ουδενί έμπειρο στα hi-fi, ο NAD όμως που λες μου φαίνεται πολύ δυνατός!

Στείλε ένα pm στον crystal druid εδώ μέσα, αυτός είναι ο άνθρωπός σου.

Τελικά έγινε ο συνδυασμός Τ3 και C272? Εχω και τα 2, αλλά σε διαφορετικές χώρες. Αξίζει να συναντηθούν; για την ώρα ο nad οδηγεί jbl studio190 με εξαιρετικο αποτέλεσμα