Crystal Audio Tx-T2SE και tweeter

doit123

New member
18 February 2009
32
Μολις συνεδεσα τα παραπανω ηχεια με εναν ενισχυτη pioneer vsx-909 .Εχω ενα 8εματακι.απο το ενα ηχειο δεν παιζει το tweeter.Εχω ηδη δοκιμασει με αλλο καλωδιο,με διαφορετικο καναλι και διαφορετικη πολικοτητα στα ηχεια.το ηχειο ειναι ολοκαινουργιο.υπαρχει καποια ρυθμιση η κατι που μου διαφευγει?υπενθυμιζω οτι το tweeter παιζει μονο σε ενα ηχειο.εαν υπαρχει πι8ανοτητα καψιματος τι κινησεις κανω?

Καινούριο ηχείο και να μην δουλεύει σωστά? λίγο περίεργο. Δέχονται διπλοκαλωδίωση αυτά? μήπως δεν πατάει κάποια γέφυρα σωστά.

Να παρεις τηλεφωνο και να ζητησεις το Βασιλη το Βαλιμίτη,το παιδι θα σε εξυπηρετησει άψογα.Εικαζω οτι επειδη το twitter ειναι swivell εχει αποσυνδεθει καποια καλωδιωση.Αμα το στριψεις δεξια αριστερα ακουγεται κατι;

φιλε νικο το εκανα δεξια αριστερα και δεν ακουγεται τιποτα.και ολες οι καλωδιωσεις μεχρι και πριν το twitter ειναι οκ.το μονο που εμεινε να δοκιμασω ειναι να βγαλω το τουιτερ και να δω εκει στις συνδεσεις μηπως υπαρχει καποιο προβλημα.αλλα εχω ενα 8εμα.δεν μπορω να βρω απο που βγαινει το τουιτερ.και παλι σε ευχαριστω που συνεστησες τον βασιλη για να δωσει μια λυση στο προβλημα.καλο σαββατοκυριακο νικο-τολη .ευχαριστω για το interest.

Ειναι μαλλον προφανες οτι εχει θεματακι το tweeter .
Αν εχεις εγγυηση καλο θα ηταν να μιλήσεις μαζί τους πριν ανοίξεις το ηχείο.
Χωρις να ειμαι σιγουρος , νομίζω οτι ο Βασίλης δεν είναι πλέον στην Crystal Audio ...

τα ηχεια δεν εχουν εγγυηση αλλα ανοιχτηκαν πρωτη φορα.ειναι μπερδεμενη η ιστορια.ειναι δωρο απο την εταιρια και δεν εχουν εγγυηση προφανως.

Δεν ηξερα για το Βασιλη,κριμα.Το twitter παντως ειναι μικρου κοστους,αν και εξακολουθω να πιστευω οτι εχει φυγει καποια κολληση ειτε απο το ιδιο,ειτε απο το cross.Παρα ταυτα νομιζω οτι πρεπει να τους τηλεφωνησεις

Aκριβώς έτσι.
Κατι απλό θα είναι χωρις μεγάλο κόστος. (μάλλον παίζει να στο φτιάξουν και δωρεάν)
Η crystal audio εχει και φιλικό support ετσι και αλλιώς.Η καλύτερη λύση είναι να το πας εκεί.

φιλοι μου σας ευχαριστω.το 8εμα ειναι πως ειμαι εδεσσα και μου ειναι λιγο μανικι να τα στειλω α8ηνα.οσο αφορα το ''υπουργειο'' της crystal audio παιρνω τηλεφωνο και ειμαι 45 λεπτα στην αναμονη.

telika htan kakotexnia apo thn etairia.to ena kalwdio pou katelhge sto tweeter htan ston aera.ai na doume avrio ti tha ginei.

δυστυχως και στα δικα μου t2-se στο ενα ηχειο παρουσιαστηκε το ιδιο προβληαμα. το tweeter δεν παιζει. εσυ φιλε πως το ελησες το προβλημα? προφανως θα παρω το πρωι στην crystal να δω τι θα μου πουνε μιας και μιλαμε για ολοκαινουργια ηχεια της κουτας.