CUSTOM Καλώδιο Ρεύματος ???

NIKOS MAPTINOS

New member
18 June 2006
18
Γεια χαρα!

Εχω εναν Infocus 4850 που προσφατα "βιδωσα" στο ταβανι και ειπα να ανεβασω το WAF του. Αρχισα να συμμαζευω λοιπον τα καλωδια και αυτο που ειναι πολυ παραταιρο ειναι το 1,5 μετρου καλωδιο παροχης ρευματος του που καπου στο ταβανι βρισκει και ενωνεται με την υποδοχη μιας προεκτασης ρευματος - απλα φαινεται χαλια. Βρηκα στο Βενιερη βυσμα παροχης και καλωδιο λευκο ή μαυρο οποτε ευκολα μπορω (δεν χρειαζεται κολληματα, ολα βιδωτα εσωτερικα) να φτιαξω ενα καλωδιο παροχης μηκους 6-7 μετρων - τοσο χρειαζεται - που θα ειναι σχεδον αορατο.

ΟΜΩΣ, στο manual του προβολεα λεει ρητα "χρησιμοποιειστε μονο το παρεχομενο καλωδιο ρευματος". Η ΕΡΩΤΗΣΗ μου ειναι, ειναι αυτο καθαρα "ψαρωτικο" ή εχει καποια βαση? Εγω πιστευω οτι κανοντας συνδεση του καλωδιου με την επεκταση και μετα στην πριζα ειναι χειροτερο απο το να εχω ενα μονοκοματο καλωδιο.

ΚΑΠΟΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ???

Ευχαριστω!

οπως το λες ειναι μονο ψαρωτικο και τιποτα αλλο φτιαξε ενα μονος σου προσεχε να γινει καλη δουλεια γιατι με το 220 δεν παιζουν και δεν θα εχει κανενα προβλημα

οπως το λες ειναι μονο ψαρωτικο και τιποτα αλλο φτιαξε ενα μονος σου προσεχε να γινει καλη δουλεια γιατι με το 220 δεν παιζουν και δεν θα εχει κανενα προβλημα

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Αν μπορείς κιόλας στις ενώσεις, παρά τις παρεχόμενες βίδες και το πέταλο, κάνε και μια ασημοκόλληση να είσαι κατοχυρωμένος...:D