Cyanogen Mod

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,746
Αθήνα
Εχει περάσει κανείς αυτό;;

Λέγεται πως δίνει την δυνατότητα usb audio (OTG);;

Εχω Galaxy Nexus

Να υπποθέσω πως οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε ήδη λειτουργούν και εδώ;;

Κάνεις μάλλον ε;

Η ερώτηση δεν αφορά μόνο το θέμα usb audio...

Γενικώς ρωτώ. Με δεδομένο πως η γουγλ πλέον δεν υποστηρίζει το gnexακι μήπως έχει νόημα μια τέτοια κίνηση.
Όχι πως έχω κάποιο πρόβλημα με την 4.3. Αλλά έτσι..
Επίσης σύμφωνα με ότι φαίνεται στο πιο πάνω λινκ.. Δεν χρειάζεται πρώτα ρουτ για να το περάσεις;;

Αυτο θα σε παει στη τελευταια stable εκδοση των cm.Αλλα νομιζω ειναι προτιμοτερο να βαλεις μια nightly εκδοση και να το κανεις 4.4.2.Αξιζει, εγω αυτο εχω κανει. CyanogenMod 11 for the Samsung Galaxy Nexus

Το θέμα είναι πως αυτή τη στιγμή δεν είμαι ρουτ και γενικώς δεν το έχω και πολύ.
Οκ ρουτ πες γίνομαι το έχω κάνει παλιότερα αλλά δεν έχω φλασαρει ποτέ ρομ και όσο να ναι το φοβάμαι...

Διάβασε πως μπορείς να περάσεις έναν bootloader πρώτα. Εγώ το δουλεύω με clockworkmod που συνεργάζεται και με τον updater του cyanogenmod.

Με τον bootloader εγκατεστημένο, και στραβά να πάει η εγκατάσταση μπορείς πανεύκολα να το ξανακάνεις από την αρχή

Διάβασε πως μπορείς να περάσεις έναν bootloader πρώτα. Εγώ το δουλεύω με clockworkmod που συνεργάζεται και με τον updater του cyanogenmod.

Με τον bootloader εγκατεστημένο, και στραβά να πάει η εγκατάσταση μπορείς πανεύκολα να το ξανακάνεις από την αρχή
Κάποιο λινκ;
Αυτό θέλει ρουτ;