CyanogenMod

Απάντηση: CyanogenMod 11.0

Για να μπειτε στις ρυθμισεις cpu (και αλλες) καντε τα εξης:

1) Μπειτε στις ρυθμισεις και πατηστε το "επιδοσεις".

2) Στη συνεχεια πατηστε το "επεξεργαστης-cpu".

Kαι τελος (επειδη δεν θυμαμαι ακριβως) αν δεν σας εμφανιζεται το μενου "επιδοσεις", ισως ειναι εξ'ορισμου κρυμενο, οπως η επιλογη "για προγραμματιστες"
Για να το εμφανισετε, (αν δεν υπαρχει) πριν κανετε τα παραπανω βηματα, πατηστε περιπου 8-10 φορες (δεν θυμαμαι) επαναλαμβανομενα, επανω στο μενου: "αριθμος εκδοσης", που βρισκεται μεσα στο ρυθμισεις/σχετικα με το τηλεφωνο.

Λαβετε υπ'οψιν σας, οτι αναφερομαι στην cyanogenmod 11 nightly (μια απο τις τελευταιες) περασμενη σε ενα nexus s.

Re: CyanogenMod 11.0

Παντως

το wifi το ξεζουμιζει πολυ ασχημα, αλλαξα τις ρυθμισεις παλι ωστε να ειναι ανοιχτο/ενεργο οταν ειναι κλειστη η οθονη και η καταναλωση μπαταρειας ανεβηκε κατακορηφα.

Δεν την είχα προσέξει είναι η αλήθεια αυτή τη ρύθμιση.
Πάντως το cpu tuner έχει περισσότερες ρυθμίσεις. Έχει πολλά προφίλ και οριζεις το κάθε ενα να εκκινεί αυτοματα σε κάθε κατασταση (κλειστή οθόνη, σε μπαταρία, σε κλήση κλπ).
Πλεον με συχνότητα σταθερά στα 800Mhz με normal governor στην μπαταρία και το minimum 200mhz και governor extreme save battery για κλειστή οθόνη η διαρκεια της μπαταρίας έχει αυξηθεί αισθητά σε σχέση με τη stock rom. Κατα ενα ποσοστο 40% κατα προσέγγιση.

Εγω το εχω σεταρει

σταδιακα με τη μειωση της μπαταρειας να μειωνονται και τα Mhz, εκτος απο τη κατασταση "Screen Off" που το εχω "μεγιστο" 500Mhz σε ολα τα προφιλ, στο "Screen Off" εχω κλειστο και το wifi, η ανανεωση δεδομενων δε "τρωει' μπαταρια με το "Screen Off" απο τις δοκιμες που εκανα οποτε το εχω αφησει ανοιχτο.

Το wifi πως το εχεις?

Εγω το εχω σεταρει

σταδιακα με τη μειωση της μπαταρειας να μειωνονται και τα Mhz, εκτος απο τη κατασταση "Screen Off" που το εχω "μεγιστο" 500Mhz σε ολα τα προφιλ, στο "Screen Off" εχω κλειστο και το wifi, η ανανεωση δεδομενων δε "τρωει' μπαταρια με το "Screen Off" απο τις δοκιμες που εκανα οποτε το εχω αφησει ανοιχτο.

Το wifi πως το εχεις?

Το wifi , τα δεδομένα και το bluetooth τα έχω όλα leave unchanged και τα ανοιγω χειροκίνητα οποτε τα χρειάζομαι. Επίσης το συγχρονισμό στο background τον έχω disabled. Γενικά δεν είχα ποτε αναγκη απο εφαρμογες να ανανεώνονται μόνες τους. Ο,τι με ενδιαφέρει το κάνω refresh επιτόπου. Λίγο πρωτόγονο αλλά τουλαχιστον τρώει λιγότερη μπαταρία αυτή η συνήθεια.

Καλα

το Bluetooth το ανοιγω και εγω μονο οταν το χρειαζομαι.

Κατι αλλο που θυμηθηκα, εχει στις Ρυθμισεις/Προσωπικες/ τη ρυθμιση "Προφιλ". Ειχα καποια στιγμη ενεργη αυτη τη ρυθμιση και οποτε το αλλαζα απο εκει μου ενεργοποιουσε και το wifi, ασχετως τη εντολη ειχε απο το CPU Tuner.
Δε ξερω πως περνει τις προταιρεοτητες του αλλα εκανε αυτο που του ελεγε απο τη ρυθμιση του προφιλ. Την απενεργοποιησα και σταματησε να το κανει.

Καλησπερα.
Εχω περασει την εκδοση 11.0 στο S4 με τον instaler της cyanogen.
Εχω παρατηρησει οτι εκτος της ελαφρως μεγαλυτερης καταναλωσης,το τηλεφωνο στην ληψη φωτογραφιας μεσω Viber για αποστολη συννημενου κολλαει και δεν κανει τιποτα.
Επισεις η Homescreen τρεμοπαιζει ελαφρως.
Εχει κανεις τιποτα απο τα ιδια συμπτωματα;

Με SII

Για το τρεμοπαιξιμο που λες δε μου το εχει κανει, για τη φωτο μολις το δοκιμασα και δουλεψε κανονικα, δηλαδη εβγαλα μεσα απο το Viber και την εστειλε με το μηνυμα κανονικα.

Το χρησιμοποιεί κανείς ως πηγή για usb dac με Samsung Galaxy SIII ; Ήμουν έτοιμος να το εγκαταστήσω και τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το πρόβλημα Dock USB Audio does not work. Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και στην πιο πρόσφατη snapshot, και από ότι κατάλαβα δεν έχει λυθεί ακόμα. Θα περιμένω να λυθεί πριν αναβαθμίσω.

Το χρησιμοποιεί κανείς ως πηγή για usb dac με Samsung Galaxy SIII ; Ήμουν έτοιμος να το εγκαταστήσω και τυχαία έπεσα πάνω σε αυτό το πρόβλημα Dock USB Audio does not work. Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και στην πιο πρόσφατη snapshot, και από ότι κατάλαβα δεν έχει λυθεί ακόμα. Θα περιμένω να λυθεί πριν αναβαθμίσω.

Νομίζω πως η cm δεν υποστηρίζει USB audio!!

Δεν ξέρω μήπως η cm12 πλέον το κάνει... Μιας κ το USB audio είναι πλέον native στο 5.0
Μάλλον καμία στοκ android δεν θα το κάνει.. Το ότι το s3 υποστηρίζει USB audio είναι θέμα της Samsung...

Καλησπέρα στην παρέα,έχω ένα πρόβλημα.
Έχω περασμένη την επίσημη Γαλλική 4.4.2.
Επειδή μου έτρωγε την μπαταρία μια ενέργεια mediaserver προσπάθησα να
περάσω την cyanogen με το cyanogen installer. Ενώ τα κάνω όλα σωστά και ο υπολογιστής
μου βγάζει πως περάστηκε κανονικά το λειτουργικό στο κινητό, μόλις τελειώσει η διαδικασία
και ετοιμάζεται να μπεί στο cyanogen αντί αυτού μπαίνει πάλι στο μαμά λειτουργικό.

Το έκανα πάνω από 4 φορές αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Έχετε κάτι να προτείνεται. Με ενδιαφέρει το κινητό να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται χωρίς
μεγάλη κατανάλωση.Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση: Re: CyanogenMod 11.0

Καλησπέρα στην παρέα,έχω ένα πρόβλημα.
Έχω περασμένη την επίσημη Γαλλική 4.4.2.
Επειδή μου έτρωγε την μπαταρία μια ενέργεια mediaserver προσπάθησα να
περάσω την cyanogen με το cyanogen installer. Ενώ τα κάνω όλα σωστά και ο υπολογιστής
μου βγάζει πως περάστηκε κανονικά το λειτουργικό στο κινητό, μόλις τελειώσει η διαδικασία
και ετοιμάζεται να μπεί στο cyanogen αντί αυτού μπαίνει πάλι στο μαμά λειτουργικό.

Το έκανα πάνω από 4 φορές αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Έχετε κάτι να προτείνεται. Με ενδιαφέρει το κινητό να λειτουργεί όσο καλύτερα γίνεται χωρίς
μεγάλη κατανάλωση.Ευχαριστώ πολύ.

είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα σε galaxy nexus που το πάλευα για ώρες... το είχα αναφέρει εδώ: -> http://avclub.gr/forum/showthread.p...llipop?p=1057238720&viewfull=1#post1057238720

η "λύση" για εμένα, ήταν να το κάνω όσο πιο "στοκ" γίνεται, νομίζω ότι τελικά αυτό που το έστρωσε και τελείωσε επιτυχώς ήταν που ξανακλείδωσα το bootloader...

Εννοείς φίλε μου να κανώ reset to factory ή να βρώ την παλιά ελληνική ρομ και να την περάσω?
Πάντως τις τελευταίες μέρες του έκανα reset to factory και μάλιστα τώρα μετά το cyanogen installer που κάνει restart, μπαίνει πάλι σε μαμά λειτουργικό
σαν να ανοίγεις το κινητό πρώτη φορά.

Απάντηση: Re: CyanogenMod 11.0

Εννοείς φίλε μου να κανώ reset to factory ή να βρώ την παλιά ελληνική ρομ και να την περάσω?
Πάντως τις τελευταίες μέρες του έκανα reset to factory και μάλιστα τώρα μετά το cyanogen installer που κάνει restart, μπαίνει πάλι σε μαμά λειτουργικό
σαν να ανοίγεις το κινητό πρώτη φορά.

αν διαβάσεις το λινκ που έδωσα, έκανε ακριβώς το ίδιο σε εμένα. Εγώ το έφερα σε όσο το δυνατόν πιο μαμίσια - κλειδωμένη κατάσταση, και μόνο τότε έπαιξε... δεν ξέρω αν θα αποδώσει σε εσένα. απλά αναφέρω τι έκανα εγώ στο δικό μου...

To διάβασα φίλε μου αλλά νομίζω δεν γίνεται κάτι πιο μαμά στο κινητό μου,εκτός αν πρέπει να βρώ ελληνική έκδοση να περάσω.
Σίγουρα μπορεί να μην κάνει σε εμένα αλλά λέω να δοκιμάσω.