CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

Αφήστε, δεν βγαίνει άκρη με τις απαιτούμενες εκδόσεις για να δεις κάποια συγκεκριμένη ταινία.

Πχ με καθαρή εγκατάσταση της 3319a στο Die Hard 4 πέταγε ένα μήνυμα της Fox (όχι του PDVD) ότι πρέπει να κάνεις update το player για ‛optimal performance’. Πάταγες OK και συνέχιζε.

Μετά από διάφορες δοκιμές με το 3319f ξαναγύρισα στο 3319a και φυσικά το μήνυμα παρέμενε (λογικό).

Ε, μετά την τελευταία δοκιμή με το 3319f και το γύρισμα σε 3319a (πάντα με την ίδια ‛καθαρή’ διαδικασία – όπως και πριν) το μήνυμα δεν ξαναεμφανίστηκε!

Τραλαλά κατάσταση.

Επίσης στο forum της Slysoft λένε ότι τα τελευταία BR παίζουν μόνο με την 3104 και όχι με τις νεώτερες εκδόσεις (πχ 3319a). Ε, σε εμένα παίζει κανονικά η 3319a.

Δεν βγαίνει άκρη.

Δεν νομίζω (ειμαι σχεδόν σίγουρος για την ακρίβεια).

Εγώ πάντως το έχω αγορασμένο και βλέπεις τα κουλά που μου κάνει.

Εγώ πάντως το έχω αγορασμένο και βλέπεις τα κουλά που μου κάνει.

εγω...γκουχ....γκουχ ....χμ κανω δοκιμες,αρα....εχω....γκουχ

αυτες οι αλλαγες καιρου βρε παιδι μου....

Από άλλο forum:

Thank you for contacting CyberLink Online Support.
We understand your concern related with PowerDVD Ultra.
We apologize for the inconvinience caused to you.
We regret but currently we have disabled all the patches associated with PowerDVD Ultra as our esteemed customers were facing similar type of issues with them.
We will release a new patch on 2007/11/16 We request you to kindly wait till then and we will provide you the latest full software after that.
Please feel free to contact us back for any further clarification or for any assistance related to CyberLink Products

Ισως μεθαύριο (αν κυκλοφορήσει το patch) φτιαχτεί το θέμα του hdd αλλά πιθανολογώ ότι δεν θα παίζει πλέον BD+ (οπότε το μπαλάκι θα πέσει πάλι στην Slysoft).

Εγώ έχω το PDVD 3319a και μου βγάζει ότι το hardware δεν είναι ικανό να παίξει HD DVD/BR. Εχω SONY VAIO FE11S ΜΕ NVIDΙΑIGEFORCE GO 7400 και με το 6.5 μου έπαιζε HD DVD rips νεράκι. Ξέρει κάποιος κάποια λύση γιά να πάιζω και BR?

Ξέρει κανείς αν αγοράσω το 3319f και πάρω τα κλειδιά, αν θα δουλεύουν με το 3319a που δεν έχει το πρόβλημα;

εμενα σημερα μου εβγαλε μηνυμα για free απο 3319a σε 3319f .

get the 3319f updates for free
applies to users who want to improve blue-ray disc and hd dvd compatibility:p:smileJap:

Eμε βεβαια.....

παρτο τσαμπα και μετα αντε βρες ακρη με τους περιορισμους της νεας εκδοσης....

Ξυπνια παλληκαρια....

Βγήκε και η 3516 σήμερα αλλά όχι μόνο με έφτιαξε το πρόβλημα αλλά πλέον 'εκοψαν' και τα m2ts αρχεία!

Εγώ ζήτησα refund και τους έκραξα κιόλας και μου απάντησαν:

We can very well understand your concern and the implication of this situation as a user and apologize for any inconvenience faced by you.

But due to certain unavoidable circumstances we had to remove the feature from the software.

Αρα πλεον υπαρχει νοημα αγορας αφου ουσιαστηκα τα upgrade θα ειναι downgrade????

Πιθανόν δέχονται πιέσεις από τα στούντιο και δε μπορεί να γίνει κάτι. Υπομονή μέχρι να βρεθεί άλλος (Slysoft?).

Κι όμως... διαβάζοντας τα forums της SlySoft (SlySoft media player), σκέφτονται να βγάλουν DVD/HD-DVD player. Όχι όμως Blu-Ray γιατί δεν το υποστηρίζουν ("for political reasons")... και καλά κάνουν, γιατί η Sony το έχει παρατραβήξει. Επίσης, για όσους θέλουν και blu-ray... "the next AnyDVD will have a workaround for the PowerDVD problem".

αρα μενουμε στην τελευταια 3319Α ? μεχρι νεωτερας?
Ναι αλλα κοιταμε και αυτο (απο το forum της Slysoft):

I took a look at the previous 3319f patch, and found that the change in playback behaviour (i.e. not being able to play movies from you harddrive) was caused by changes in one single file, the \Navfilter\CLBDROMNav.ax file. The solution was simply to take the "CLBDROMNav.ax" file from the 3304 Build and overwrite the new one, and voilá, playback works as before

Sadly the new 3516 patch however, makes changes in PowerDVD.exe to totally grey out the "ok" box when wanting to play from the harddrive. You can change it back to normal without reinstalling the old version, by replacing the following of the 3516 files, by these 3304 files;

Navfilter\CLBDROMNav.ax
PowerDVD.exe
*.imp (10 files)

Now you should have some of the benefits/improvements of the new patch, while maintaing your ability to play from the harddrive.