CyberLink PowerDVD Ultra 3319f

ναι οπως το λεει ο spcav δουλευει:Banane0:!εχει αναφερθει και στο avsforum ενας παρομοιος τροπος.

Έξυπνο αν και χρονοβόρο...
Μια απορία και μία παρατήρηση: Γιατι κάνεις το nrg iso αφού το daemon χειρίζεται και nrg; Έχει επιλογή το nero στο Expert Features enable all supported recorder formats for the image recorder

την εχω και εγω αυτην την απορια!

Το daemon κάπου χτυπάει όταν του κάνεις mount image BR σε nrg (τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα εχθές).

Το ότι το Nero βγάζει κατευθείαν iso από το image recorder δεν πρόλαβα να το κοιτάξω (υπέθεσα ότι θα υπάρχει μιας και όντως διαβάζει πχ iso - άρα γιατί να μην μπορεί να δημιουργήσει;).

Μην ξεχνάτε ότι αυτά έγιναν στις 4 το πρωί :p

Last edited:
Επίσης στο forum της slysoft ενας τυπος λεει ότι η απεγκατάσταση του antivirus του (δεν λέει ποιο) έλυσε το πρόβλημα με το 3319f.

Link: http://forum.slysoft.com/showpost.php?p=64997&postcount=71

Δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω ακόμα.
Το δοκίμασα αλλά δεν έπαιξε (nod 32).

Τωρα αν παίζει με το καθαρό format ή πλήρη απεγκατάσταση του nod 32 δεν το δοκίμασα.

Στέλεχος της Slysoft εκτιμά πάντως ότι είναι bug και όχι ηθελημένη κίνηση της Cyberlink.

Toυς έστειλα και επίσημο ερώτημα και αναμένω απάντηση.

Το αγόρασα προχθές, και κατέβασα αμέσως το
CyberLinkPowerDVD_Ultra_3319e.exe για αρχική εγκατάσταση.
Παίζω κανονικά ριπαρισμένα Blue ray από τι σκληρό δίσκο. Δεν έχω HD-DVD για δοκιμή, λόγω Ελληνικών υπότιτλων. Αναμένω και εγώ τις εξελίξεις.

:)

ρε επρεπε να σου παιζει

αυριο αμα θες να μιλησουμε να δω τι εχω που δεν εχεις μπας και καταλαβω γιατι δεν εχεις εικονα.

Σοβαρότατη απάντηση της Cyberlink:

Asked
After installing the latest patch
(3319f) I am unable to play HD movies
from the hard disk drive

Is this a bug or a general change in
pdvd 7 ultra?

Reply

Thank you for contacting CyberLink Online Support.

We understand your concern related with playing HD content from Hard Drive.

Please note that PowerDVD Ultra 3319f does not support HD playback from Hard drive.

Please feel free to contact us back for any further clarification or for any assistance related to CyberLink Products.

Thank You and Best Regards

Kαλα, αυτο δεν ειναι απαντηση, επαναληψη της ερωτησης ειναι χωρις ερωτηματικο..!!!

να ρωτησω κατι.
ποια η διαφορα του pdvd και των αλλων players?

γιατι γινεται τοση φασαρια για τι pdvd τεσπα?

Last edited:
καλα.....σιγα μην το αγορασω με τετοια αντιμετωπιση.....

Δικαιολογίες :p

Τους έστειλα νέο request πάντως:

After installing the latest patch
(3319f) I am unable to play HD movies
from the hard disk drive

Please provide the latest build that
supports hdd playback and clarify if
this will be fixed in the next version
(in order pdvd to comply with its
specifications)