Cyberlink PowerDVD Ultra Settings

Ρε παιδια, ενω στο desktop PC με winxp kai ati 9800 μου βγαζει αυτο στο powerdvd 7.3

View attachment 9290

sto HTPC με winxp kai ati x800 αλλα και τη νεα ati 1650 pro , δεν γραφει ATI AVIVO.

Και το θεμα ειναι πως στο desktop pc, αν και με μικροτερο cpu 2.8ghz, παιζει πιο ομαλα τα bluray vc1 - avc (π.χ. xmen) απο το htpc me 3.2 ghz και καλυτερη καρτα.

Σ'εσας πως ειναι ακριβως ?

Το θέμα είναι ότι δεν ενεργοποιήται όταν παίζει το HD-DVD ή Blue Ray!!

Έχω στον σκληρό ριπαρισμένα

ένα hd-dvd με δομή HVDVD_TS
και ένα Blue Ray με δομή
BDMV
BACKUP
CLIPINF
PLAYLIST
STREAM

Με Powerdvd δεν ανοίγουν! Τον φάκελο HVDVD_TS μπορώ να το επιλέξω και να κάνω open αλλά δεν παίζει τίποτα. Το Blue Ray ούτε να το επιλέξω δεν μπορώ.

Τι κάνω λάθος? :AFADF0:

Για HD DVD πρεπει να εχεις στον φακελο του εργου δυο υποφακελους. Τον ADV_OBJ και τον HVDVD_TS.
Για BR δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.
Ποια εκδοση του Powerdvd εχεις;

EDIT: Στα HD DVD απλα πατας "open hddvd from hard disk" και εκει επιλεγεις τον φακελο που εχει τους δυο υποφακελους που προανεφερα

Last edited:
Re: Απάντηση: Cyberlink PowerDVD Ultra Settings

Για HD DVD πρεπει να εχεις στον φακελο του εργου δυο υποφακελους. Τον ADV_OBJ και τον HVDVD_TS.
Για BR δεν ξερω γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου.
Ποια εκδοση του Powerdvd εχεις;

EDIT: Στα HD DVD απλα πατας "open hddvd from hard disk" και εκει επιλεγεις τον φακελο που εχει τους δυο υποφακελους που προανεφερα

Την 7.3 έχω. Αυτό που λες "open hddvd from hard disk" δεν το βλέπω πουθενά.

Re: Απάντηση: Cyberlink PowerDVD Ultra Settings

Την 7.3 έχω. Αυτό που λες "open hddvd from hard disk" δεν το βλέπω πουθενά.

Open movie file on hard disk εννοεί.

και επιλέγεις τον φάκελο που έχει τους 2 υποφακέλους όχι τον HDDVD...

Ξέρω πως να τα ανοίγω τα αρχεία αλλά δεν παίζει τίποτα. Εκτός αν έχει πρόβλημα το EVO αρχείο. Πως αλλιώς μπορώ να ανοίξω ένα τέτοιο αρχείο να δω αν υπάρχει πρόβλημα? Με το blue ray τι παίζει? Πάλι δεν μπορώ να το ανοίξω. Μήπως φταίει η κάρτα γραφικών? (ATI 1950 pro)

Δηλαδή τί? Το PowerDVD μένει εκεί ανοιχτό να κάθεται χωρίς να κάνει τίποτα?
Δουλέυει το PC ή όχι???
Κανένα τσεκαρισμένο αρχείο που να δουλεύει δεν υπάρχει???

ΠΑΝΤΩΣ γενικά επειδή σε είδα να απογοητεύεσαι να ξέρεις ότι όλα παίζουν κι όλα γίνονται. Απλά θέλει παίδεμα (κάποιες φορές) και ψάξιμο μέχρι να το πετύχεις...
Τώρα πάντως καταλαβαίνεις γιατί μόλις το σετάρεις και δουλεύει δε θα το ξαναπειράξεις εύκολα... Δοκιμές στο παλιό ή στο laptop μετά...

... :operator:
Έχω στον σκληρό ριπαρισμένα

ένα hd-dvd με δομή HVDVD_TS (και μέσα το αρχείο EVO)

και ένα Blue Ray με δομή
BDMV
BACKUP
CLIPINF
PLAYLIST
STREAM

Με Powerdvd δεν ανοίγουν! Τον φάκελο HVDVD_TS μπορώ να το επιλέξω και να κάνω open αλλά δεν παίζει τίποτα. Το Blue Ray ούτε να το επιλέξω δεν μπορώ.

Τι κάνω λάθος? :AFADF0:

Μέσα στο HVDVD_TS έχει ένα αρχείο .evo μόνο; Ποιά ταινία είναι;

ΥΓ: Ο μόνος τρόπος να παίξει αυτό είναι να ανοίξεις το .evo αρχείο. Ξέχνα μενού, υπότιτλους, διάφορα καλούδια όμως.

Μέσα στο HVDVD_TS έχει ένα αρχείο .evo μόνο; Ποιά ταινία είναι;

ΥΓ: Ο μόνος τρόπος να παίξει αυτό είναι να ανοίξεις το .evo αρχείο. Ξέχνα μενού, υπότιτλους, διάφορα καλούδια όμως.

Μόνο το evo έχει. Μπορώ να το ανοίξω διαφορετικά?