Cyberlink PowerDVD Ultra Settings

Έχω και δεύτερη ταινία σε HD που δεν ανοίγει με το Powerdvd 7.3
Αυτή τη φορά έχω όλους τους φακέλους που χρειάζονται. Μήπως πρέπει να έχω κάποιο άλλο πρόγραμμα εγκατεστημένο. Κανένα AnyDVD? Ή κάποιον codec? Η ταινία δεν ανοίγει. Δεν μου βγάζει κάποιο error απλά μετά το open μου μένει η οθόνη του menu του PowerDVD χωρίς να κάνει τίποτα!

Helppppppppp -bye-

Είναι απλό. Ανοίγεις το αρχείο .xpl που είπαμε και το καθαρίζεις απο 'βρωμιές' που τυχόν έχουν μείνει μέσα απο λάθος ripp. Συνήθως, έχουν μείνει χαρακτήρες που δεν έπρεπε να υπάρχουν στην αρχή-αρχή και στο τέλος-τέλος. Κάποια πραγματάκια γενικά για αυτά τα αρχεία έχω γράψει σε έναν οδηγό (μη μου βάλεις χέρι όμως αν δεν βρείς άκρη!!! :flipout: ) που βρίσκεται στην ανάλογη κατηγορία. Ότι παραπάνω θές, ρώτα.

Κάτι που θυμήθηκα πάλι χθες και είπα να το ποστάρω για σχόλια:

Σύνθεση: JVC + ATI 1650 PRO (CATALYST 7.2)

Σε πολλές ταινίες (συνήθως σε αυτές με καλή ανάλυση και απουσία κόκκου) παρατηρώ ένα τρεμόπαιγμα των ορίων / περιγραμμάτων των απεικονιζόμενων αντικειμένων.

Ανάλογα την ταινία αυτό μπορεί να μην είναι από καθόλου έως πολύ αντιληπτό με αποτέλεσμα ακόμα και να νοιώθεις όλη την εικόνα να τρέμει / βράζει.

καλησπερα ειχε κανεις προβλημα στο σετ απ? ενω ολοκληρωνετε δεν υπαρχει αρχειο exe στο φακελο. μηπως επειδη ειχα το 7 πριν?

solved :) ελπιζω να δω τιποτα με το amdaki 3500 που εχω γιατι στις απαιτησεις του ειδα κατι τρελα νουμερα......