Μετα απο λιγο ψαξιμο κατεφερα να σβησω ολα τα ιχνη του PowerDVD απο το PC μου (
http://www.avsforum.com/avs-vb/showt...p?p=10568337&&) και εκατσε επιτελους η εγκατασταση του 7.3 που εχει dual support. Ελα ομως που ειναι γραφτω φαινεται να μην δω HDDVD..
Ενω εγω το βλεπω το .xpl τωρα ποια καθαρο με drag&drop το folder μεσα στο PowerDVD δεν γινεται τιποτα, μου βγαζει ενα Internal error. Μονο me drag@drop καποια απο τα .evo αρχεια μπορω να δω κατι κι αυτο με την cpu στα 95-100% με Hardware enabled (Ati Avivo) ενω καποια αλλα δεν παιζουνε καθολου. Δεν ξερω τι γινεται αλλα επιπλεον προσεξα το εξης. Εγω παιζω παντα με Dual Display (extended). H αναλυση στην κυριως οθονη μου ειναι 1920Χ1200 και στην LCD ειναι 1216Χ684. Εαν το βαλω να παιξει στην κυριως οθονη μου μια (μια Dell 2405) το PowerDVD τα παιζει..ετσι οπως τα παιζει τελος παντων αλλα τα παιζει. Αμα παω το PowerDVD στην διπλα οθονη που ειναι η LCD και το ξεκινησω παλι μου κρασαρει κατευθειαν το PowerDVD.
Σε καποια δε αλλα αρχεια .ts που δοκιμασα με το powerdvd ενω στην κεντρικη μου οθονη παιζουνε κανονικα αμα κανω drag το παραθυρο του PowerDVD στην αλλη οθονη η εικονα ακουγεται και εχω μονο ηχο. Η πλακα ειναι οτι αμα το αφησω μισο μισο αναμεσα στις οθονες, στο μισο της Dell εχω εικονα ενω στο μισο της LCD δεν εχω τιποτα.
Μαλλον κατι παιζεται με τις ρυ8μισεις του Catalyst Control panel. Πανω που το ειχα αγαπησει ενω τοσα χρονια εχω nvidia ειμαι ετοιμος να την σουταρω την καρτα και να παω να παρω μια 8600gts να ξεμπερδευω..
Και το περιεργο ειναι οτι το κανει μονο με το PowerDVD και μαλλον μονο οταν εχω κλικαρισμενο το HA μεσα στο προγραμμα γιατι πριν 2 ωρες εβλεπα κανονικα εργο με την γυναικα μου στην LCD με τον KMplayer..
Oταν τα καταφέρεις περιμένουμε και την γνώμη σου για το θέμα ποιότητας μεταξύ hddvd και rip :antlers:
Στο λιγο που ειδα πρεπει να ομολογησω οτι σε μια τηλεοραση 32" δεν μπορεσα να δω κσι μεγαλες διαφορες αναμεσα στο original thing και τα rips. Εαν το rip ειναι για DVD9, δηλαδη γυρω στα 8-9GB οι διαφορες (στο ματι το δικο μου παντα) ειναι αμελητεες. Ισως λιγο στο εικονες με πολυ μαυρο η με πολυ γρηγορη κινηση..