Digital + απο τη χώρα των ταυρομάχων o.k.
Αυτά λένε οι τελευταίες πληροφορίες.
Για όσο μείνουν οι κουρτίνες ανοιχτές...
Αυτά λένε οι τελευταίες πληροφορίες.
Για όσο μείνουν οι κουρτίνες ανοιχτές...
Μόλις μπήκε λίγο φώς έσκασε μύτη και ο κουρτινάςΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:Είπαμε, απολαμβάνουμε όσο μένουν οι κουρτίνες ανοιχτές!
Αυτή η κουρτίνα είναι μονίμως ανοιχτή.Γιώργος Β. said:Ξέχασαν όμως μιά ακρούλα της κουρτίνας ανοιχτή.
11972 V 27500 3/4 (HISPASAT) TSA
Canal 18. Μετά τα μεσάνυχτα μπαίνει αρκετό φώς.......
Μα Γιώργο, πάντα ένα θαύμα κυνηγούμε κι ας κρατά λίγο..Γιώργος Β. said:Εγώ δέν δοκιμάζω νέα αναβάθμηση, γιατί ξέρω ότι το "θαύμα" διαρκεί δυό τρείς μέρες το πολύ.
Δες τα καλώδια σου αν κουμπώνουν καλά.Σεραφείμ said:εμένα αν και άνοιξαν βλέπω έξω με ένα πράσινο πέπλο. Μήπως ξέρει κανείς να μου το εξηγήσει γιατί?
Κακαλιός Στέργιος said:Και η όλη διαδικασία αναβάθμισης διαρκεί κανένα 10λεπτο, μαζί με το νέο σκανάρισμα...
Στέργιο μετά απο κάθε αναβάθμιση ξανακατεβάζεις όλα τα κανάλια απο την αρχή?Κακαλιός Στέργιος said:Και η όλη διαδικασία αναβάθμισης διαρκεί κανένα 10λεπτο, μαζί με το νέο σκανάρισμα...
ΑΛΕΞ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ said:Στέργιο μετά απο κάθε αναβάθμιση ξανακατεβάζεις όλα τα κανάλια απο την αρχή?
Δεν έχεις ακούσει για κάτι προγραμματάκια που λέγονται settings editors με τα οποία σώζεις μια φορά τα κανάλια στο PC και μετά τα περνάς στον δέκτη ύστερα από κάθε αναβάθμιση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με την σειρά που τα είχες και με τις λίστες αγαπημένων??