Da Vinci's Demons

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 3 9.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 10 32.3%
  • Καλή

Votes: 14 45.2%
  • Μέτρια

Votes: 2 6.5%
  • Κακή

Votes: 2 6.5%

• Total voters
    31

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)

sdemons.jpg

imdby.png
imdb link

Written by David S. Goyer (Batman Begins, The Dark Knight, the Blade franchise, and the upcoming Man of Steel),
the series follows the "untold" story of Leonardo Da Vinci: the genius during his early years in Renaissance Florence.
As a 25-year old artist, inventor, swordsman, lover, dreamer and idealist, he struggles to live within the confines of
his own reality and time as he begins to not only see the future, but invent it.

davincisdemons.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Re: Da Vinci's Demons (2013)

To επεισόδιο το είδα, το θέμα δεν είδα :p
Πρέπει να ενημερώσει το ευρετήριο ο Άκης.

Καλό ήταν το Da Vinci's Demons. Μου θύμισε το Shakespeare in Love. Ο Leo μοιάζει αρκετά με τον Will της ταινίας, με ντύσιμο και συμπεριφορά πολύ πιο μοντέρνα απο τον περίγυρο του.

Μόλις ξεπέρασα αυτό, το βρήκα αρκετά διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο. Πολύ CGI για την αναπαράσταση της Φλωρεντίας, ωραία κοστούμια και καλή ατμόσφαιρα.

Είδαμε και τον...πισινό του Earl of Grantham απο το Downton :flipout:

Και εμένα καλό μου φάνηκε αλλά θα περιμένω και τα επόμενα επεισόδια για να εκφράσω ολοκληρωμένη άποψη.

Απάντηση: Da Vinci's Demons (2013)

Οπως εγραψα και σε αλλο θεμα, ενδιαφερουσα σειρα φαινεται, φυσικα καλογυρισμενη, αν και μερικα στοιχεια ειναι πια πολυειδωμενα και δεν προκαλουν εντυπωση. Δεν ξερω (δεν διαβασα κατι σχετικο ακομη) κατα ποσο εμπεριεχει αληθινα στοιχεια, το ελπιζω γιατι ετσι θα ειναι οντως πιο ενδιαφερουσα. Την ειδα τυχαια στο FX/Nova αλλα βεβαια πλεον θα ακολουθθει αλλος δρομος!

Δεν είναι κακό... θα το παρακολουθήσω...

Καλύτερο απο αυτό που περίμενα να δω αλλα που βρίσκουν τόσο χάλια γκόμενες...

Αυτό είπα κι εγώ. Σκέφτομαι, δεν μπορεί, δεν την είδα καλά. Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια. :flipout:

Απάντηση: Re: Da Vinci's Demons (2013)

Αυτό είπα κι εγώ. Σκέφτομαι, δεν μπορεί, δεν την είδα καλά. Αποκλείεται να είναι τόσο χάλια. :flipout:
Με ωραιοτατους, εκφραστικοτατους και ζωγραφιστους προφυλακτηρες!

Σιγα τους προφυλακτήρες! Ο μπροστινός ειδικά δεν πρέπει να περνάει τα τεστ ασφάλειας ;)

Σιγα τους προφυλακτήρες! Ο μπροστινός ειδικά δεν πρέπει να περνάει τα τεστ ασφάλειας ;)

Βεβαιως δεν πιανουν μια μπροστα στη Μορμονα του Banschee:flipout:

Απάντηση: Da Vinci's Demons (2013)

Δεν ήξερα με τι θα ασχοληθεί η σειρά και περίμενα διαφορετικά πράγματα .
Πανέμορφη η πρωταγωνίστρια .

2 πράγματα αν παρατηρήσατε

Τα μακρινά πλάνα δεν είναι από PC Game ?
Η μισή πλοκή είναι αλλά Borgias ?