Προσφέρουν αντίστοιχη ποιότητα και εμπειρία καλώδια άλλων εταιριών σε μικρότερο κόστος ~50 ευρω;
Προτείνετε κάποιο άλλο φθηνότερο;
Το Balanced καλώδιο για τα ακουστικά σου είναι αυτό:
Hifiman Crystalline Balanced Cable με βύσμα TRRS
Η αυτό:
Hifiman Crystalline Balanced Cable(4 pin XLR plug)
Στην Ελλάδα τη Hifiman αντιπροσωπεύει η Chameleon Audio.
Οποιαδήποτε ποιοτικό καλώδιο με 3.5mm στην πλευρά του ακουστικού. Η Κίνα έχει πολλές επιλογές.Μετά απο πολύ έρευνα και ψάξιμο κατέληξα πράγματι οτι το Fiio K7BT είναι αυτό που θα πάρω. Τώρα τίθεται το ερώτημα, ποιό Balanced καλώδιο είναι το φθηνότερο απο αυτά που αξίζουν να πάρω. Να σημειωθεί οτι έχω ξεφύγει ηδη απο budget αλλα τουλάχιστον ας πάρω ενα καλό balanced καλώδιο να συνδέσω τα Hifiman Edition XS στον Fiio K7BT και να μην ξανασχοληθώ για χρόνια.
Ποιο Balanced καλώδιο προτείνετε;
Κάποιο ποιοτικό στην Ελλάδα που θα έρθει εντός 10 εργάσιμων μέχρι περίπου τα 50 ευρω πάνω κάτω έχετε υπόψην σας;Οποιαδήποτε ποιοτικό καλώδιο με 3.5mm στην πλευρά του ακουστικού. Η Κίνα έχει πολλές επιλογές.
Πχ.
Κατ' αρχήν εάν καταλήξεις στον Fiio K7/BT δε θα σου είναι και τόσο απαραίτητο το balanced καλώδιο. Θα είναι καλό να το έχεις, αλλά όχι απαραίτητο.Προσφέρουν αντίστοιχη ποιότητα και εμπειρία καλώδια άλλων εταιριών σε μικρότερο κόστος ~50 ευρω;
Ο K7 έχει πλήρως ισορροπημένο κύκλωμα και παίζει σαφώς ανώτερα από την balanced έξοδο.Κατ' αρχήν εάν καταλήξεις στον Fiio K7/BT δε θα σου είναι και τόσο απαραίτητο το balanced καλώδιο. Θα είναι καλό να το έχεις, αλλά όχι απαραίτητο.
Ο Fiio K7/BT έχει άφθονη ισχύ σε όλες τις εξόδους, ώστε να μη χρειάζεται η επιπλέον ισχύς που παρέχει η balanced έξοδος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην οδηγεί με πλήρη επάρκεια τα ακουστικά σου. Προκύπτει σαφώς από τα χαρακτηριστικά του.
![]()
Τέλος πάντων ψάχνοντας πιο κοντά προς τα εδώ και κάνοντας αναζήτηση "Hifiman XS Edition balanced compatible cable" βρίσκω στο γερμανικό Amazon αυτό:
LINSOUL Tripowin GranVia Upgraded OFC High Purity Headphones Audio Replacement Cable, Dual 3.5 mm Plug for HE4XX/HE-400i/HE400se/HarmonicDyne Zeus/Goldplanar (4.4 mm Plug, 1.5 m Length, Black) στα 60 ευρώ περίπου χωρίς τα μεταφορικά. Δείχνει ποιοτικό και από Γερμανία (Ευρωπαϊκός Χώρος) θα έλθει πολύ γρήγορα.
Δεν διαφωνούμε. Απλά κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει λόγος ο ενδιαφερόμενος να βιάζεται και να παιδεύεται ώσπου να βρεί ποιοτικό balanced καλώδιο. Ας στήσει πρώτα το σύστημα του. Που είναι και το βασικό. Και κατόπιν κάνει με άνεση την αναζήτηση του.Ο K7 έχει πλήρως ισορροπημένο κύκλωμα και παίζει σαφώς ανώτερα από την balanced έξοδο.
Για το δικό μου συνδυασμό προϊοντων Hifiman XS + Fiio K7BT, ποιές απο τις παρακάτω επιλογές να διαλέξω;Κατ' αρχήν εάν καταλήξεις στον Fiio K7/BT δε θα σου είναι και τόσο απαραίτητο το balanced καλώδιο. Θα είναι καλό να το έχεις, αλλά όχι απαραίτητο.
Ο Fiio K7/BT έχει άφθονη ισχύ σε όλες τις εξόδους, ώστε να μη χρειάζεται η επιπλέον ισχύς που παρέχει η balanced έξοδος. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην οδηγεί με πλήρη επάρκεια τα ακουστικά σου. Προκύπτει σαφώς από τα χαρακτηριστικά του.
Τέλος πάντων ψάχνοντας πιο κοντά προς τα εδώ και κάνοντας αναζήτηση "Hifiman XS Edition balanced compatible cable" βρίσκω στο γερμανικό Amazon αυτό:
LINSOUL Tripowin GranVia Upgraded OFC High Purity Headphones Audio Replacement Cable, Dual 3.5 mm Plug for HE4XX/HE-400i/HE400se/HarmonicDyne Zeus/Goldplanar (4.4 mm Plug, 1.5 m Length, Black) στα 60 ευρώ περίπου χωρίς τα μεταφορικά. Δείχνει ποιοτικό και από Γερμανία (Ευρωπαϊκός Χώρος) θα έλθει πολύ γρήγορα.
Κανένα πρόβλημα. Όλοι μαθαίνουμε στην πορεία.Ζητώ συγγνώμη μα είναι επι της ουσίας τα πρώτα μου ακουστικά και σύστημα και δεν ξέρω ούτε τα βασικά
Για το δικό μου συνδυασμό προϊοντων Hifiman XS + Fiio K7BT, ποιές απο τις παρακάτω επιλογές να διαλέξω;
View attachment 247623
4.4mm, 2.5mm, 3.5mm, XLR ?
Επίσης ο φίλος @Sonus Naturalis έχει δίκιο οτι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και θα ευχαριστηθώ το σύστημα μου και πριν φτάσει το καλώδιο οπότε σκέφτομαι οτι ίσως αξιζει η παρακάτω πρόταση που έστειλε ο @Sonorus κι ας αργήσει παραπάνω.Οποιαδήποτε ποιοτικό καλώδιο με 3.5mm στην πλευρά του ακουστικού. Η Κίνα έχει πολλές επιλογές.
Πχ.
Και τα δύο καλά είναι. Το tripowin είναι πιο μαλακό.Επίσης ο φίλος @Sonus Naturalis έχει δίκιο οτι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και θα ευχαριστηθώ το σύστημα μου και πριν φτάσει το καλώδιο οπότε σκέφτομαι οτι ίσως αξιζει η παρακάτω πρόταση που έστειλε ο @Sonorus κι ας αργήσει παραπάνω.
Είναι αρκετά καλό όμως το παραπάνω καλώδιο ή να πάρω το παρακάτω;
Τι λέτε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.