Dac/Amp Upgrade από Αsus Xonar STX

Manosss

AVClub Addicted Member
7 June 2012
2,268
Πειραιάς
Πρόκειται για μεταφορά σε κάτι αρκετά καλύτερο από την asus xonar essence stx που προσφάτως αποδήμησε. Τίμια καρτούλα
Αναζητώ λοιπόν ένα συνδυασμό dac/ενισχυτή ακουστικών με maximum κόστος τα 500 ευρώ.
Έχοντας διαβάσει παντού τα καλύτερα για αυτό ήμουν σχεδόν αποφασισμένος για το Ifi Micro IDSD αλλά συνομιλώντας με τον πωλητή από το κατάστημα που θα γίνει η αγορά μου πρότεινε θερμά το Cambridge Audio DacMagic Plus θεωρώντας το καλύτερο.
Οπότε είμαι σε μία κατάσταση Μicro Idsd vs Dacmagic Plus vs οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προτείνετε
Το μηχανάκι θα χρησιμοποιηθεί σε σύνδεση με υπολογιστή και πολύ περιστασιακά σε σύνδεση με mede8er med600x3d.
Tα ηχεία μου είναι τα Focal Alpha 50 και τα ακουστικά μου τα Beyerdynamic DT 990 pro.
Oποιαδήποτε γνώμη θα είναι πολύ χρήσιμη :smile:

Νομίζω ότι το πρόβλημά σου λύνεται πολύ εύκολα. Αφού και τα δύο DAC αντιπροσωπεύονται από την ίδια εταιρεία δεν έχεις παρά να πάρεις λίγη μουσική σε ένα στικάκι, τα ακουστικά σου παραμάσχαλα και να ακούσεις τα δύο μηχανάκια μέχρι να αποφασίσεις ποιό σου αρέσει.

Και οι δύο εταιρείες είναι γνωστές και παλιές στο χώρο, θέμα αξιοπιστίας δεν τίθεται, ούτε υποστήριξης, διάλεξε ποιό από τα δύο DAC σου αρέσει και αγόρασε το άφοβα.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ναι αυτό βλέπω να κάνω να πάω να τα ακούσω από κοντά αν και δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για μένα αυτή τη στιγμή
Πάντως επειδή είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν αρκετά μέλη στο φόρουμ με εμπειρία από τα παραπάνω ή άλλα παρόμοια μηχανήματα θα ήθελα και άλλες απόψεις/προτάσεις.

Εντύπωση μου έκανε το ότι ο πωλητής φάνηκε τόσο σίγουρος για ανωτερότητα του Cambridge Audio.
Εχει ενδιαφέρον η σύγκριση στην κατηγορία

Εντύπωση μου έκανε το ότι ο πωλητής φάνηκε τόσο σίγουρος για ανωτερότητα του Cambridge Audio.
Εχει ενδιαφέρον η σύγκριση στην κατηγορία

Κακώς σου κάνει εντύπωση, πολητής είναι αυτή είναι η δουλειά του..

Eννοείς ότι θέλει να μου σπρώξει το dacmagic . OK δεν διαφωνώ για αυτό ρωτάω εδώ που δεν έχει κάποιος συμφέρον να μου πει πάρε το ένα ή το άλλο

Απάντηση: Re: Dac/Amp Upgrade από Αsus Xonar STX

Eννοείς ότι θέλει να μου σπρώξει το dacmagic . OK δεν διαφωνώ για αυτό ρωτάω εδώ που δεν έχει κάποιος συμφέρον να μου πει πάρε το ένα ή το άλλο

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα ακούσεις και τα δύο,ισοσταθμισμένα και όπως πρέπει και μετά να αποφασίσεις.
Με τα δικά σου αυτιά θα ακούς,εσύ θα αποφασίσεις τι πηγαίνει σε εσένα,στο σύστημα και τον χώρο σου.