dac απο ebay

sportteo

Supreme Member
19 December 2007
3,092
Θεσσαλονίκη
εδω και λιγες μερες με τρωει η τσεπη μου και για αναβαθμηση του dacmagic μου λοιπον θελω και να συνδεσω τα ακουστικα μου AKG K550 -οταν μπορεσω θα παρω τα hifiman 500 :flipout:-στο ebay ειδα αυτο http://www.ebay.com/itm/121393511803?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649
λετε να αξιζει ?μου αρεσει ο ηχος του audiolab mdac αλλα θα ηθελα η να ειναι η usb 24/192 για να ακουω απο το λαπτοπ και οχι απο το media player μου -και μια ερωτηση μηπως το mdac δεχεται τηλεχειρισμο? -σας ζαλησα αλλα τα χριστουγεννα θελω το δωρακι μου :smash:

Ανεξάρτητα από το τι θα επιλέξεις, μην ξεχνάς το ενδεχόμενο τελωνείο το οποίο μπορεί να καταλήξει 'βαρυ' για την τσέπη σου.

ντακς στο εβαυ υπάρχουν άπειρα ... ποιος ο λόγος που επέλεξες το συγκεκριμένο ; τι αρχεία έχεις ; σε ενδιαφέρει η υψηλή ανάλυση, το dsd κλπ. ; επίσης αν κάποτε στοχεύεις στα ΗΕ 500 όπως είπες, χρειάζεσαι ενισχυτή με περίπου έξοδο 2 βατ στην ονομαστική αντίσταση τους ... και πολλά άλλα ...

δεν γράφω ότι το συγκεκριμένο δεν είναι μια χαρά, ούτε που το ήξερα άλλωστε, απλά πρέπει να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου ... ποιο ντακμάτζικ έχεις ; το πρώτο πρώτο ;

το πρωτο dacmagic εχω και προγραμματίζω να παρω και τα hifiman 500 ελπιζω μεχρι το καλοκαιρι ,τωρα εχω και το fii0 17 για vα ακουω με τα akg550,-αλλα και τα Xiaomi Pistons v2.1 ψειρες -οπως προείπα θελω να εχει η usb 192/24 αρα θελω υψηλη αναλυση αλλα οποτε θελω να ακουω και τα flac μου απο το mediaplayer ,εχετε να προτείνεται κατι μεχρι 300 ευρο ? δημοκηδη ξερεις οτι παραλιγο να αγοραζα τα hifiman 500 αλλα με προλαβες! bigcry: σε ζηλευω !

νομίζω ότι αφού παρακολούθησες την πορεία των ΗΕ 500, ξέρεις και την επιλογή μου σε ντακ/ενισχυτή περίπου στα χρήματα που αναφέρεις ... είναι στο νήμα των ΗΕ 500...