DAC Audio-gd

kostasdam

New member
2 February 2016
23
Καλησπέρα σε όλους. Μιάς και υπάρχει πολύ βαβούρα στα DAC είπα να κάνω μιά ερώτηση.
Είμαι στην αναζήτηση για DAC και έχω δεί κάποια καθώς και αυτά που έχετε στο site.
Πρόσφατα το μάτι μου έπεσε σε αυτο εδώ Audio-gd NFB-11 Το έχει δεί κάποιος να μας πει εντυπώσεις.
Και άν παίζει όμορφα? Ευχαριστω. Εδώ και το site

http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/NFB112014/NFB112014EN.htm

α.... οι συναρμολογητές του πολικού ψύχους....

μάλλον θα ακούσεις πονεμένες ιστορίες...

Νομίζω το έχει το μέλος Δημοκηδής. Σπύροοοο.... :)

Βασικά την συγκεκριμένη εταιρία δεν την εμπιστεύομαι.

Είχα σύντομη επαφή μαζί της και η σταθερότητα της ποιότητας παραγωγής δεν είναι το ατού της!

Το είχα και ήμουν ικανοποιημένος από την ηχητική του παρουσία... Αν το βρεις σε καλή τιμή παρ' το...

Μετά από αυτά που έχουμε δει,αν δεν μπορέσεις να το πιάσεις στα χέρια σου,να το ακούσεις και να το μετρήσεις,δεν...
Κι είναι και χειμώνας τώρα...

Χαράς την υπομονή σου για τότε...Ο Κινέζος στη φωτογραφία όλα τα λεφτά.

Τα υλικά που είχε μέσα ήταν γνήσια...Η αντιγραφή?

Δύο ίδια dac να πάρεις, διαφορετικά εξαρτήματα θα βρεις...

Μου την έσπασε επίσης η κιτρινιάρικη κόλλα που ήταν διασκορπισμένη παντού!

Swiss made... :)

Χαίρομαι που το λες έχω ακριβώς την ίδια αποψη...Και άμα τους ζητήσεις τον λόγο είναι νομικά καλυμμένοι,αλλάξανε τις προδιαγραφές.

Μιχάλη,για το χρώμα το λέει,έτσι κίτρινη ήταν.
Αν ήταν ρατσιστικό θα είχε μείνει λες;

Με λίγα λόγια το παίζεις κορόνα γράμματα.

Ναι, και προσωπικά δε βλέπω το λόγο. Βρωμάει ο τόπος από dac. Φτηνά και ακριβά, μικρά και μεγάλα, από μεγάλες και μικρές εταιρείες, μαζικής παραγωγής και DIY. Γιατί να κολλήσεις σε αυτή τη συγκεκριμένη μάρκα;

Το πέτυχα ψάχνοντας και είπα να ρωτήσω τι λέει. Εχεις να προτίνεις κάτι φίλε Κώστα?

Προσωπικά δεν έχω μεγάλη εμπειρία, ένα dac έχω αγοράσει μέχρι τώρα, αλλά πες μας λίγα πράγματα για το υπόλοιπο σύστημά σου, τι μουσική ακούς, τι σκοπεύεις να συνδέσεις επάνω και πόσα χρήματα θα διαθέσεις. Υπάρχουν φίλοι που σίγουρα μπορούν να σου συστήσουν κάτι.

Ευχαρίστως να σας πώ λίγα πράγματα μήπως προτέινει κάποιος κάτι. Μουσική κυρίως ακούω Rock - progressive rock-instrumental-chillout-ηλεκτρονική μουσικη κ.λ.π
Τώρα στο δωμάτιο έχω τον υπολογιστή και έναν ενισχυτη pioneer sx-20 με δύο χειροποιητα ηχεία μουσικής ισχύος 110w το καθένα. Για να βελτιώσω λοιπόν τον ήχο απο το
pc ψάχνω ένα dac. Είδα και την λίστα εδώ στο site αλλά αν κάποιος έχει να μου πεί και κάτι συγκεγκριμένο ευχαρίστως να ακούσω την γνωμη του.

Last edited: