Δε νομίζω ότι τα Focal έχουν πρόβλημα στη στερεοφωνία-ή οπουδήποτε αλλού.Και στον πελάτη μου για να μαζέψει όσο γίνεται στην στερεοφωνία τα Focal του μπήκε το εν λόγω DACάκι![]()
Δε νομίζω ότι τα Focal έχουν πρόβλημα στη στερεοφωνία-ή οπουδήποτε αλλού.Και στον πελάτη μου για να μαζέψει όσο γίνεται στην στερεοφωνία τα Focal του μπήκε το εν λόγω DACάκι![]()
Ναι, έχουμε δοκιμάσει και τα 2 modes, καθώς και τα διαφορετικά φίλτρα που έχει μέχρι να φέρουμε τον ήχο όπως άρεσε στον άνθρωπο. Έχει άπειρες επιλογές το άτιμο.Ενταξει εγώ δεν θέλω να μαζέψω κάτι, θα ήθελα να ακούω λίγο ποιό έντονα το "ξυλο" των οργάνων, χωρίς να θυσιάσω όμως κάτι.
Αυτο έχει δύο εξόδους απ' ότι είδα, με λιχνίες και τρανζίστορ. Τα έχεις ακούσει και τα δύο?
Στερεοφωνία εννοώ το δικάναλο, μιας και στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ίδια ηχεία συμμετέχουν και σε home Cinema σύστημα, δεν το ανέλυσα, έχεις δίκιο να το εκλάβεις έτσιΔε νομίζω ότι τα Focal έχουν πρόβλημα στη στερεοφωνία-ή οπουδήποτε αλλού.
Ναι, έχουμε δοκιμάσει και τα 2 modes, καθώς και τα διαφορετικά φίλτρα που έχει μέχρι να φέρουμε τον ήχο όπως άρεσε στον άνθρωπο. Έχει άπειρες επιλογές το άτιμο.
Με τις λυχνίες ας πούμε κατά τρόπο τινά "στρογγύλεψαν" οι αιχμηρές υψηλές των Focal, πράγμα που έκανε ας πούμε τον ήχο πιο "γλυκό", "μεστό", φέρνοντας πιο κοντά στον επιθυμητό ήχο του ιδιοκτήτη τα ηχεία. Με τα τρανζίστορ ο ήχος παραμένει υπεραναλυτικός, με τις υψηλές να ξυρίζουν, όπως παίζουν τα ηχεία απευθείας από έναν AVR τύπου Denon.Τι διαφορά έχουν ηχιτικά τα τρανζίστορ με τις λιχνιες?
Με τις λυχνίες ας πούμε κατά τρόπο τινά "στρογγύλεψαν" οι αιχμηρές υψηλές των Focal, πράγμα που έκανε ας πούμε τον ήχο πιο "γλυκό", "μεστό", φέρνοντας πιο κοντά στον επιθυμητό ήχο του ιδιοκτήτη τα ηχεία. Με τα τρανζίστορ ο ήχος παραμένει υπεραναλυτικός, με τις υψηλές να ξυρίζουν, όπως παίζουν τα ηχεία απευθείας από έναν AVR τύπου Denon.
Σε συνδυασμό με τον McIntosh, μαζεύτηκε κι άλλο ο ήχος, αλλά πάλι περνάει από το μυαλό του ιδιοκτήτη που και που η αλλαγή και των πανάκριβων ηχείων.
Utopia Evo
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.