dac, media player ή τι?

ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, θα το ψάξω και θα αποφασίσω.

Ενταξει ρε παιδια, πολυ κουβεντα για dac, flac κλπ. Ειπα κι εγω να δω τι παιζει. Αντε και βρηκαμε και καποια αρχεια flac. Αντε και βρηκαμε κι εναν player (πχ foobar). Το netbook μου δεν εχει ψηφιακη εξοδο ηχου αλλα υπαρχει ενα dacmagic. Αυτο που τελικα πρεπει να κανω ειναι απλα να συνδεσω dac και netbook με usb κι αυτο ειναι ολο, σωστα?

Ναι είναι τόσο απλό :-)
Αλλά έχε υπόψη σου ότι ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, και τα χαρακτηριστικά του nettop.. μπορεί να έχει θέμα με την επεξεργαστική του ισχύ.
Μια δοκιμή θα σε πείσει.

Αφού κάνεις ένα πρώτο πείραμα, ψάξε στην htpc και τα θέματα που έχουν γραφτεί περί asio4all για τα winXP.

Λοιπον update, χθες το βραδυ μονο αξιωθηκα να βρω λιγο χρονο και να κανω μια πρωτη δοκιμη. Το κολπο δουλεψε και τα flac επαιξαν μια χαρα απο το netbook (μεσω usb στο dac) με foobar χωρις προβληματα με τα xp και χωρις αναγκη επεμβασης απο μερους μου...

Αρα θεωρω πως μαλλον δε χρειαζεται να κανω κατι αλλο...

Σαν πρωτη γευση λοιπον το ακουσμα ηταν μια χαρα για τ' αυτια μου (μπορω να πω και αρκετα καλυτερο απ' οτι αρχικα περιμενα ν' ακουσω εχοντας κατα νου ομως ποιοτητα mp3...)

Να 'σται καλα κι ευχαριστω ακομα μια φορα για τις πληροφοριες.-bye-