DAC or Network Player ?

Απάντηση: DAC OR NETWORK PLAYER?????

Kανένα πρόβλημα. O φράγκ το είπε για να ανοίξεις νέο νήμα, που πιθανόν να ενδιαφέρει κι άλλα παιδιά.
Ίσως εδώ να μην είναι εύκολα προσβάσιμη η πληροφορία.

:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: DAC OR NETWORK PLAYER?????

φιλε Φραγκ αν λοιπον καταλαβα καλα το squeezbox κανει streaming τη μουσικη μου και μετα μπορω εφοσον και εχει εξοδο coaxial να τη συνδεσω π.χ με το v dac 2 και στη συνεχεια με τον ενισχυτη μου και τελος καλο ολα καλα προσ το παρων φυσικα γιατι οπως ειπε και καποιοσ το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι ν αλλαξω ηχεια. τα συγκεκριμενα τα πηρα προσωρινα μεχρι να μαζεψω χρηματα ,αλλα ηθελα(pmc fb1i-sonus faber toy tower) ακομα μαζευω χαχα!!!

Απάντηση: Re: DAC OR NETWORK PLAYER?????

blugosi για τι τιμη μιλας περιπου?

Ένα απλό vision το βρίσκεις από 580 ευρώ στο ebay. (με i3 στα 2400 Mhz).
Το δικό μου πήγε περίπου στα διπλά γιατί το πήρα από Ελληνικό μαγαζί και είναι και το τελευταίο μοντέλο, με πιο μεγάλη ισχύ...
Για τα DAC ισχύουν διάφορες τιμές....

Re: Απάντηση: DAC OR NETWORK PLAYER?????

φιλε Φραγκ αν λοιπον καταλαβα καλα το squeezbox κανει streaming τη μουσικη μου και μετα μπορω εφοσον και εχει εξοδο coaxial να τη συνδεσω π.χ με το v dac 2 και στη συνεχεια με τον ενισχυτη μου και τελος καλο ολα καλα προσ το παρων φυσικα γιατι οπως ειπε και καποιοσ το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι ν αλλαξω ηχεια. τα συγκεκριμενα τα πηρα προσωρινα μεχρι να μαζεψω χρηματα ,αλλα ηθελα(pmc fb1i-sonus faber toy tower) ακομα μαζευω χαχα!!!

Ετσι είναι ναι. Στο νήμα που σου παρέθεσα στην αρχή αν το διαβάσεις θα βρείς πολλές πληροφορίες απο συμφορουμίτες που ήδη το έχουν και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Για τα ηχεία μην αγχώνεσαι και συνέχισε να μαζεύεις, ρίχνοντας και κανα βλέφαρο στις αγγελίες...... Επίσης όλοι στο μάζεμα είμαστε ! Εγώ να φανταστείς κανα χρόνο τώρα προσπαθώ να μαζέψω λεφτά να αναβαθμίσω αλλά μια οι φόροι μια το άλλο πού να μείνει τίποτα....