Dac Specs

kostis

AVClub Enthusiast
26 January 2007
899
Κόρινθος
Τί θα λέγατε να φτιάχναμε όλοι μαζί ένα υπολογιστικό φύλλο με χαρακτηριστικά των dacs που έχουμε στην κατοχή μας, ή γνωρίζουμε;

Έκανα την αρχή και έφτιαξα ένα υπολογιστικό φύλλο σε Google Drive και το άνοιξα για να μπορεί να το επεξεργαστεί ο καθένας κάνοντας βελτιώσεις και προσθήκες.

Δείτε το εδώ.

Νομίζω ότι με την εθελοντική (και προσεκτική) συμβολή όλων, μπορεί να βγει κάτι ενημερωτικό. Αν έχει ξαναγίνει και δεν το έχω υπ' όψιν μου αγνοήστε το, αλλά πείτε μου πού μπορώ να το βρω.

Re: Απάντηση: Dac Specs

καλή ιδέα, αλλά λείπουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά

πχ εγώ αν έψαχνα για dac θα κοιτούσα πρώτα για NOS, οπότε θα ήθελα να ήξερα για κάποιο αν είναι NOS ή όχι

επίσης στην τροφοδοσία άλλα εξωτρικό τροφοδοτικό (που μπορεί να έχει περισσότερη χωρητικότητα σε πυκνωτές από μικρό ολοκληρωένο ενισχυτή) και άλλο πακάκι

θα μπορούσε να μπει και μία στήλη με σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dac Specs

καλή ιδέα, αλλά λείπουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά

πχ εγώ αν έψαχνα για dac θα κοιτούσα πρώτα για NOS, οπότε θα ήθελα να ήξερα για κάποιο αν είναι NOS ή όχι

επίσης στην τροφοδοσία άλλα εξωτρικό τροφοδοτικό (που μπορεί να έχει περισσότερη χωρητικότητα σε πυκνωτές από μικρό ολοκληρωένο ενισχυτή) και άλλο πακάκι

θα μπορούσε να μπει και μία στήλη με σχόλια

Πολύ ωραία, μπορείς να βάλεις ότι στήλη θέλεις. Επίσης θα μπορούσε να λέει μια στήλη αν έχουν τηλεχειρισμό.