Δημήτρης Δ.
Supreme Member
- 21 June 2006
- 5,454
Να υποθέσω οτι δεν έχουμε το service manual του προενισχυτή, Δημήτρη?
To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις του c427 428 και να βάλεις από την είσοδο τους με δυο άλλους πυκνωτές καλύτερης ποιότητας κατευθείαν στα rca, θα εκπλαγείς.
Μηπως να αρχίσω και πετάω τιποτα oscons στο dac? ( supersonic, εχεις δημιουργήσει ενα τέρας) ..
Επίσης, εγώ έχω φτιάξει την coax σύμφωνα με το σχέδιο της Pioneer με τα "μαμά" ανταλλακτικά.
Δυστυχώς οι μετασχηματιστές δεν υπάρχουν πλέον ως ανταλλακτικό.
Μπορείς όμως να πας σε ένα ηλεκτρονικάδικο και να πάρεις μετατροπείς από οτική ίνα σε coax της Plolink (20 Ευρώ...), και να τον ενσωματώσεις μέσα στο 707.
Ξηλώνεις τον οπτικό receiver της prolink, και δίνεις στο ποδαράκι out τα 5V TTL από το Pioneer.
Ετσι έχεις παράλληλη έξοδο την μαμα οπτική του 707 και την ομοαξονική που περιγράφω παραπάνω.
σε έχασα. Εννοείς να παρω optical to coax converter στο οποιο από οτι κατάλαβα (διόρθωσέ με) η ακολουθία είναι optical-->ttl-->coax και ξηλώνοντας το πρώτο στάδιο να ρίξω το ttl του pioneer στο δευτερο στάδιο του coverter. Σατανικό!:firstprize:
εχω ένα θέμα με το transport: από την πρώτη μέρα που αγόρασα το μηχάνημα, αν περιστρέψω το plate με το χέρι παρατηρώ ότι δεν γυρίζει συμμετρικά αλλά κάπως ασσύμετρα, σαν ο άξονας περιστροφής να μήν ειναι 100% καθετος στο plate. Παραπονέθηκα φυσικά στον πωλητή ο οποίος μου εδειξε το demο μηχανακι του που έκανε ακριβώς το ίδιο. Πρόβλημα δεν ειχα ποτέ με την αναπαραγωγή (το μόνο προβλημα που παρουσιάστηκε ειναι στο dial που γυρνώντας το πηγαίνεις στο next ή previous track, αυτό σχεδόν παντα γυρίζει στο previous κι ας το γυρνάω δεξιοστροφα. δεν ασχολήθηκα γιατι το τηλεκοντρολ δουλευει φυσιολογικα). Αυτο παντως με την περιστροφή του plate δεν μου αρεσει. Ειναι σαν να εχεις στραβό λίγο δισκάκι.
Το jog που και που το κάνει αυτό που λες, όταν η κίνηση του χεριού είναι αργή. Don't worry.
Γιάννη.. Αν θυμαμαι καλά είχες κάνει κάτι με ένα multiplexer κ rs422 receivers.. μήπως υπάρχει πουθενα?
όχι, έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ αυτό το στάδιο. Οπως και να περιστρέψω το jog, αυτό δίνει εντολή previous track. Ελαχιστες φορές πηγαίνει μπροστά και δεν εχω βρει ακόμα για ποιο λόγο (το πιέζω μεσα εξω αριστερα δεξιά την ωρα που το στρίβω μηπως ειναι κάτι μηχανικό αλλά δεν..) μαλλον πρεπει να το λύσω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.