Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν αντικειμενικά δεδομένα που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα αναφέρεις. Δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης.
Αν ένα ηχείο π.χ. από τα 8Ω πέφτει στα 2 σε κάποια συγνότητα, μιλάμε για ένα δύσκολο ηχείο που θέλει τεράστιο ενισχυτή για να παίξει ή, δεν θα ακούσεις αυτή τη συχνότητα.
Αν μου πεις να πάρεις αναίσθητα ηχεία και σου αρέσει να ακούς πολύ δυνατά, πρέπει να δεις λίγο τη σύμβαση που έχεις με τη ΔΕΗ.
Τα Oberon κάπου από τα 3-4khz και πάνω μου έδωσαν ένα peak το οποίο για εμένα είναι ενοχλητικό, στον Μάκη όμως αρέσει.
Δεν παύει όμως να υπάρχει.
Αντικειμενικά είναι λάθος και πρέπει να αναφερθεί.
Τώρα αν σε κάποιον (όπως είναι ο Μάκης) αρέσει, ή ταιριάζει στο είδος της μουσικής που ακούει, είναι άλλο θέμα.
Ακούσαμε κάποια στιγμή μία ηχογράφηση όπου αυτό το peak μάλλον έκανε καλό.
Ήταν σαν κάποιος να είχε γράψει live από το κινητό του ενώ το είχε στην τσέπη του.
Δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούσεις αυτό το συγκρότημα αν σου αρέσει!
Έβαλε και ο Βλαδίμηρος ένα Naxatras (?) που παίζει να έδιωξε τα σκυλιά από 2-3 τετράγωνα γύρω γύρω.
Αν ένα ηχείο π.χ. από τα 8Ω πέφτει στα 2 σε κάποια συγνότητα, μιλάμε για ένα δύσκολο ηχείο που θέλει τεράστιο ενισχυτή για να παίξει ή, δεν θα ακούσεις αυτή τη συχνότητα.
Αν μου πεις να πάρεις αναίσθητα ηχεία και σου αρέσει να ακούς πολύ δυνατά, πρέπει να δεις λίγο τη σύμβαση που έχεις με τη ΔΕΗ.
Τα Oberon κάπου από τα 3-4khz και πάνω μου έδωσαν ένα peak το οποίο για εμένα είναι ενοχλητικό, στον Μάκη όμως αρέσει.
Δεν παύει όμως να υπάρχει.
Αντικειμενικά είναι λάθος και πρέπει να αναφερθεί.
Τώρα αν σε κάποιον (όπως είναι ο Μάκης) αρέσει, ή ταιριάζει στο είδος της μουσικής που ακούει, είναι άλλο θέμα.
Ακούσαμε κάποια στιγμή μία ηχογράφηση όπου αυτό το peak μάλλον έκανε καλό.
Ήταν σαν κάποιος να είχε γράψει live από το κινητό του ενώ το είχε στην τσέπη του.
Δεν σημαίνει ότι δεν θα ακούσεις αυτό το συγκρότημα αν σου αρέσει!
Έβαλε και ο Βλαδίμηρος ένα Naxatras (?) που παίζει να έδιωξε τα σκυλιά από 2-3 τετράγωνα γύρω γύρω.
![IMG_20211117_013129[1].jpg IMG_20211117_013129[1].jpg](https://d1det0hdqz4sg.cloudfront.net/data/attachments/148/148662-85c75e9d8d2ead318ba61e06e46ee370.jpg?hash=hcdenY0urT)