Πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο! Τέτοιες ορεξάτες και αυθόρμητες προσπάθειες δικαιώνουν την ύπαρξη του φόρουμ. Να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι όλα, ρίξε κι ένα χάδι στον κούκλο κι από μένα.
ΥΓ: Ζεσταίνεται ο XTZ ε; :Banane0:
Καλοάκουστα φίλε, να τα χαίρεσαι. :a0210:
Πήρα κι εγώ τον ίδιο ενισχυτή πριν απο λίγες μέρες. Τώρα είμαι σε αναζήτηση ηχείων και τα zenzor είναι στη λίστα με τα υποψήφια. Από τα σχόλιά σου καταλαβαίνω οτι ταιριάζουν με τον XTZ, άρα μιλάμε για "παντρειά" χωρίς προβλήματα.
Πολύ ωραίος και ο χώρος σου. Αυτό το άσπρο πάνω στον ενισχυτή δεν ξέρω τι είναι... transport; dac; Ωραίο "μηχάνημα" πάντως! :hahaha:
Καλές ακροάσεις!
υ.γ. Τι μουσική ακούς αλήθεια;
Για καλυτερη ατακα, περιγραφη κ τελειωμα οργανων χαμηλα, πρεπει τα ηχεια να αποχωριστουν τους πισω και πλαι τοιχους. Οσο πιο μακρια τοσο καλυτερα. Αυτες οι αποστασεις ειναι πολυ μικρες για τοσο μεγαλο ηχειο και οι τοιχοι δεν αφηνουν τις νοτες να σβησουν ομαλα και τις ριπες χαμηλου χωρις να τις ενισχυσουν κ πολλες φορες να τις πλατιασουν.
Τα φαινομενα που παρατηρησε ο Dalanik παραπανω, υπηρχαν σε οσα ηχεια εχω ακουσει στο σπιτι του Μανου, αρα ειναι θεμα χωρου, ο οποιος υποβαλει 2 τροπους τοποθετησης. Δοκιμαστηκαν και οι δυο και κατεληξε στον υπαρχον ο οποιος εχει τα λιγοτερα μειονεκτηματα. Δυστυχως κανενας μηχανικος δεν ειχε υποψη του την "αρρωστια" μας οταν εφτιαχνε τα σχεδια της πολυκατοικιας :ernaehrung004:
Σημερα εχω πεσει σε ταξη Α_Β...
Τράβηξα τα ηχεία άλλα 10cm μακρυά από τους τοίχους... Σας προσκαλώ για near field ακρόαση ηχείων δαπέδου... Αν και ο καιρός δείχνει να φτιάχνει σιγά-σιγά, οπότε μπορούμε να βγάλουμε και τον καναπέ στη βεράντα...![]()
Α τάξης ο γάτος Α τάξης και ο ενισχυτής. Νάσαι καλά να τα χαίρεσαι.... Είναι σχεδόν κουφός αλλά...Α τάξης γάτος! ... ....!
:ernaehrung004:
@Tyler... Οντως ετσι ειναι μπρο. Βεβαια εχω κουραστει να αποδεχομαι (γενικως), αλλα τι να κανω; Το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο...
Oμορφη χρησιμη παρουσιαση , με ωραια ελληνικα χωρις ακροτητες και εντυπωσιασμους. Κουκλια τα ηχεια, εχω τα concept 6 ,τα εχεις ακουσει? Καμιά σχέση τα 7άρια?
Για τον γατο τι να πω, απιστευτο κουκλι να τον χαιρεσαι!!!
Μπράβο κι' απο εμένα Μάνο, χαίρομαι που ταίριαξαν και ξεμπέρδεψες μια και καλή..!! Κούκλος και ο γάτος, να τον χαίρεσαι κι' αυτόν..!!
Παντελή, κι' εδώ έβαλες το χεράκι σου έεε ??? Μπράβο και πάλι..!!!!
Ασε Ασε, πρόσφατα άνοιξα και φυσηξα τον δικό μου... Δεν μπορείς να φανταστείς τι τρίχα έβγαλε... Αλλα τι να πεις... Αδυναμίες είναι αυτές![]()
Καλοάκουστα Μανούλη!!
Για τον γατούκο τι να πώ?..Κούκλος!!
Αλλά μην τον αφήνεις βρε σύ να κάθεται με τις ώρες επάνω στον XTZ.
Θα σου τον γεμίσει τρίχες από τις οπές εξαερισμού, και καθώς ο ενισχυτής ζεσταίνεται
πολύ, μην έχεις κανένα ντράβαλο!
Κι εγώ την λατρεύω την γατούλα μας,αλλά στα μηχανάκια έχει μάθει να κρατιέται
σε απόσταση ασφαλείας!!
Έχεις όμως γατούλα κι εσύ βρε; Και δεν μου τη σύστησες;;;Ααα!...μόλις βρήκα ένα λόγο να ξανάρθω να σε δω, να τσακίσω τα τυροπιτάκια, και να ακούσω το hyperspace σύστημα του υπογείου σου παραδείσου!!!!! :music-smiley-004:
Οπωσδήποτε, θα ξανάρθεις!!..Από εβδομάδα θα υπάρχει λόγος σοβαρός!!
Να σου συστήσω και την Πρισίλα!

Βλέποντας την φωτογραφία αναρωτιέμαι αν έχεις δοκιμάσει να τοποθετήσεις τα ηχεία εκεί που έχεις την βιβλιοθήκη. Ίσως έτσι θα μπορούσες να πετύχεις καλύτερη τοποθέτηση των ηχείων αυξάνοντας την απόσταση απ' τους πλαϊνούς τοίχους που απ' ότι καταλαβαίνω είναι και το θέμα που σε απασχολεί.
Επίσης, αν δεν είναι κόπος, θα μπορούσες να εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας οτι το ηχείο την έχει τη "ζέστη" του στα μεσοχαμηλά; Με απλά λόγια ώστε να καταλαβαίνουμε κι εμείς οι νεοεισερχόμενοι στο χώρο την ορολογία των πιο έμπειρων.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.