Dali

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,510
Κερατσίνι
Πωλούνται ηχεία DALI σειρα concept.
Το πακετο συμπεριλαμβανει 4 ηχεια δαπεδου και ενα κεντρικο και θα δωθουν μονο πακετο και οχι χωριστα. Τα ηχεια ειναι τα:

Dali Concept 8
38438_concept8-6.jpg

Dali Concept 6
38439_concept6.jpg

Dali Concept Center
38444_conceptcenter.jpg

Χρωμα light oak
Light_oak.jpg

Τα ηχεια ειναι 2 ετων περιπου, σε αριστη κατασταση και ο μονος λογος για τον οποιο αποφασισα την αλλαγη ειναι το μεγεθος τους (αναγκαστικά σε βασης πλεον).

Ξεχασα να γραψω τιμη. Επειδη ομως εχω ηδη πει μεσω πμ ενημερωνω οτι νεα τιμη τους ειναι 700 ευρω ολο το πακετο.

Λογω απουσιας μου για λιγες μερες (δεν ξερω αν θα μπορω να εχω προσβαση) οποιος θελει πληροφοριες θα μπορει να με βρει στο 6937477795.
Μαζι με το πακετο θα δωσω και τις ακιδες που εχω μιας και θα μου περισσεψουν.
Τελος να ενημερωσω οτι η τιμη ειναι συζητησιμη.

Νεα τιμη 650 ευρω. Περιπου 50% απο οσο εχουν καινουργια ολα μαζι και οσο εχουν μονα τους καινουργια τα concept 8 (φθηνοτερες τιμες που βρηκα στο scroutz).
Σημερα φευγω για διακοπες και γυριζω την αλλη Παρασκευη οποτε επικοινωνια μονο μεσω τηλεφωνου.
Υπαρχει βεβαια και δυνατοτητα ακροασης οταν γυρισω.

ΥΓ. Μιας και με εχουν ρωτησει για μεμονομενα, υπαρχει δυνατοτητα να σπασει το πακετο αλλα μονο αν βρεθουν και οι δυο αγοραστες.

Σημερα που γυρισα θα αρχισω να παιρνω τηλεφωνο τους ενδιαφερομενους. Βασιλη θα ξεκινησω απο εσενα μιας και εισαι πρωτος και μετα με τους υπολοιπους.