Δαμιανέ Χρόνια Πολλά!

27 June 2006
7,771
Εκλεκτέ κι εκλεκτικέ Demian, να ζήσεις χρόνια πολλά ώστε και εμείς να χαιρόμαστε τη παρέα και κάτι από τις αστείρευτες μουσικές σου γνώσεις!:ernaehrung004:

Εύχομαι επίσης, ακούγοντας Big Business να σοκαριστείς όσο και με τον Μότσαρτ και τον Σοστακόβιτς μαζί:grinning-smiley-043

Πολύτιμη μονάδα της μουσικής (και όχι μόνο) κατηγορίας, αν και Ολυμπιακός ως το κόκκαλο. Τι να κάνουμε, κανείς δεν είναι τέλειος :D. Χρόνια πολλά, να είσαι πάντα καλά να σε χαιρόμαστε εμείς και όσοι άλλοι σε αγαπούν. :ernaehrung004:

Αγαπητέ Δαμιανέ σου εύχομαι Χρόνια Πολλά με Υγεία και πολλή Μουσική!!
Συνέχισε να κοσμείς τη Μουσική Κατηγορία με την παρουσία σου!
:ernaehrung004:

Σήμερα είναι;
να πάρει...αφήσαμε το γάμο -τη γιορτή του φίλου μας- και πάμε για πουρνάρια.
Χρόνια πολλά και καλά καλέ μου φίλε.

Δαμιανέ Χρόνια Πολλά με Υγεία.
Το ότι τιμάς την Κατηγορία και το Φόρουμ είναι παγκοίνως αποδεκτό πλήν Λακεδαιμονίων.
Για μένα εδώ και καιρό ανήκεις στούς εκλεκτούς Φίλους ,πού απέκτησα ανέλπιστα στην ωριμότητά μου,και μάλιστα αρχικά διαδικτυακά και εν συνεχεία διά Ζώσης.
Τις Καλύτερες Ευχές μου.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους που επιμένουν - σε πείσμα της δικής μου αναποδιάς - να με γιορτάζουν υπό το ανελέητο, ηδονιστικό φως του καλοκαιριού! :blush: Θα κρατήσω τις ευχές σας φυλαχτό στις σκιές της 1ης Νοέμβρη που παραδοσιακά συναντώ τη γιορτή μου. Εξάλλου μέχρι τότε μπορεί να 'χει στραβώσει και τίποτε στο Τσου - Λου και να ζορίζομαι... :D

Ευχαριστώ θερμά όλους τους φίλους που επιμένουν - σε πείσμα της δικής μου αναποδιάς - να με γιορτάζουν υπό το ανελέητο, ηδονιστικό φως του καλοκαιριού! :blush: Θα κρατήσω τις ευχές σας φυλαχτό στις σκιές της 1ης Νοέμβρη που παραδοσιακά συναντώ τη γιορτή μου. Εξάλλου μέχρι τότε μπορεί να 'χει στραβώσει και τίποτε στο Τσου - Λου και να ζορίζομαι... :D

Καλά θυμόμουν γι αυτό και δεν ξεκίνησα ξημερώματα τα Χρόνια Πολλά.
Κρατούσα πισινή.
Οπως και να χει,λόγω της ημέρας και πάλι Πολύχρονος !:grinning-smiley-043

χρόνια πολλά (σε έναν ακόμα άτυχο που γιόρταζε εκτός σχολικού κύκλου με ό,τι αυτό συνεπάγεται).

Νάσαι καλά Δαμιανέ και να μας ενημερώνεις εμάς τους άσχετους στον κόσμο της κλασικής.

Δαμιανέ χρόνια σου πολλά και κλασσικά!
Περιττό να πώ πόσο ιδιαίτεροι είστε για μένα εσύ και οι άλλοι θαμώνες της κλασσικής γωνιάς στο Μουσικό χωριό :)

λιγο πριν ληξει η μερα της εορτης σου
δεξου και απο μενα τις καλυτερες ευχες μου
νασαι παντα καλα .