Daphile Audio Computer - Υπολογιστής αφιερωμένος στη μουσική...

Με έφτιαξες τώρα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θα βάλω 15 V @ 100 VA. Και θα μειώσω αυτόματα τις απώλειες κατά 60%!!

Order placed!

Ελπίζω να αντέξουν τα regs μέχρι νά' ρθει.

Σταύρο,σε τέτοιο μηχανάκι,θέλεις τουλάχιστον διάτρητο καπάκι και πάτο και ίσως και φουρφούρι που να λειτουργεί μετά τους 40 βαθμούς.
Τα ψηφιακά δεν την γουστάρουν την ζέστη,δεν είναι ενισχυτικό...

Κι αυτό που σου λέω,δεν περιλαμβάνει τα δυο τροφοδοτικά που έχεις βάλει μαζί.
Χίλιες φορές να τα είχες βάλει σε ξεχωριστό κουτάκι,έξω.

Σωκ, η CPU δεν ζεσταίνεται. Και τώρα με την αλλαγή του Μ/Σ, δεν νομίζω ότι οι θερμοκρασίες θα ξεπερνούν τους 45 βαθμούς...

Εξάλλου, το πολύ πολύ, να παίζει έτσι όπως το βλέπεις.

Εκτός από fanless θα είναι και coverless.. :)

Στην τελευταία φώτο παίρνετε μάτι και τον σκληρό 2Τ στο πάτωμα.

Το usb καλώδιο (σύνδεσης με το dac) είναι της Lindy και δεν μεταφέρει το + της μητρικής (έχει αφαιρεθεί το αντίστοιχο pin από τη usb πόρτα).

Μάλλον εννοείς laptop (= μπαταρίες). Όχι. Εγώ είχα ένα desktop που από επιδόσεις δεν ήταν καθόλου καλό σε περιβάλλον Windows.

Στο νέο όμως λειτουργικό, οι προδιαγραφές υλισμικού υπερκάλυπταν τις απαιτήσεις, ενώ ήδη υπήρχε laptop για χρήση εντός σπιτιού.

Αγοράστηκαν μόνο τα 2 τροφοδοτικά (36 e σύνολο) και το κουτί (αλμυρούτσικη τιμή λόγω τελωνείου).

Το αποτέλεσμα υπεράνω κάθε προσδοκίας...

Δεν νομίζω, σε αυτό το νήμα να χωρά συζήτηση για το αν αυτό το πόνημα του Σταύρου θα μπορούσε να καλυφθεί με άλλο τρόπο, μικρός φορητός ή άλλο mini-pc ή συνδιασμός με NAS, νομίζω ότι το κύριο συστατικό της συνταγής του είναι μια συσκευή που είναι στηριγμένη σε γραμμικά τροφοδοτικά και που οπτικά ξεφεύγει από κάθε πεπατημένη mini-pc.
Αυτό συνδιαζόμενο με τα πολλά υποσχόμενο daphile, νομίζω ότι έχει τη δική του χρησιμότητα.

Μπράβο Σταύρο και περιμένουμε να λύσεις τα θέματα με την περισσεια θερμοκρασία και να το φέρεις σε ιδανικές θερμοκρασίες. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο, ξέρεις πως πρέπει να το συνεχίσεις.
Για το στικάκι, τα είπαν και άλλα μέλη...το κρατάς μέχρι να αρχίσει να λανθάνει και τότε βάζεις το πιο μικρό SSD που θα βρεις.

:a0210:

Μέχρι στιγμής:

- Κανένας ακουστός θόρυβος (βόμβος, φύσημα, κλπ.)
- Καμία διακοπή κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής
- Ποιότητα ήχου (υποκειμενικά) 10/10
- Εξαιρετικά στοιβαρή κατασκευή - γύρω στα 10 κιλά
- Μόνο πρόβλημα οι απώλειες θερμότητας - θα λυθούν 100% με αλλαγή Μ/Σ
- Ο ενσωματωμένος σκληρός έχει δικό του ενδεικτικό LED - επειδή ήθελα εξωτερική ένδειξη, χρησιμοποιήθηκε οπτική ίνα (τη βλέπετε στις
φώτο). Όταν αναβοσβήνει το φως της ίνας, σημαίνει ότι πάιζει hi-res αρχείο από τον ενσωματωμένο σκληρό!
- Χρησιμοποιήθηκαν πατάκια πολυουρεθάνης - ποιοτικά, "γαντζώνουν" στην κυριολεξία στην επιφάνεια στήριξης
- Μάλλον θα εγκαταστήσω SSD SATA εντός για να απαλλαγώ από το στικάκι. Θα δούμε..