καλησπερα!χθες εκανα μια βολτα και τελικα αγορασα και εγω τον dared mp-5 για να οδηγησει τα monitor audio bronze bx2 τα οποια αγορασα απο το ιδιο καταστημα.ειναι το πρωτο πακετο ενισχυτη ηχειων που εχω αγορασει,εκτος απο ενα pioneer mini με cd,κασετα και ξεχωριστο ενισχυτη στα 100 watt, το οποιο δεν μασαει τιποτα,δεν παραμορφωνει στο τερμα,οτι μουσικη και να βαλει κανεις!
γνωριζοντας οτι το νεο πακετο,δεν ειναι για παρτυ(εστιασα περισσοτερο στην ποιοτητα ηχου και οχι στην ενταση),δεν εχω ανεβασει πιο πανω απο την μεση και ηδη παιζει αρκετα δυνατα θα ελεγα,ειδικα αν ειναι καλη ποιοτητα το αρχειο(320 kbps).η αναπαραγωγη γινεται απο το προγραμμα vox που εχει και eq,οπως και ετοιμες ρυθμισεις για διαφορα ειδη μουσικης,μεσω του macbook pro!
ο ηχος ειναι ικανοποιητικος,αλλα δεν τρελενεσαι κιολας.σε ορισμενα ειδη μουσικης,το μπασσο μαλλον κουραζει.δηλαδη ροκ και ηλεκτρονικη,τα παιζει αλλα οχι οπως blues,funk,jazz... στα οποια ειναι πολυ ενταξει!γενικα οτι μουσικη εβαλα με πολυ ογκο,δεν ηταν αυτο που θα ηθελα.δειχνει να εχει προτιμηση σε ακουστικες κιθαρες και γενικα ηρεμους και φυσικους ηχους,κρουστα κτλ επισης τα φωνητικα ειναι πολυ καθαρα,ευχαριστιεσαι να ακους.να τονισω οτι στα ειδη που αναφερα οτι τα παιζει καλα ειναι πολυ ποιοτικος ο ηχος σε σχεση με το pioneer,αλλα ο τελευταιος παιρνει το αιμα του πισω σε ηλεκτρονικη μουσικη και εντονο ροκ.
βιαστηκα να τα παρω,η να δοκιμασω να τα στησω και λιγο διαφορετικα?εχω κανει την διαταξη /\ στο υψος του αυτιου,χωρις μοκετες κατω στο πατωμα κτλ
ειμαι υπερβολικος,η εχω κανει λαθος επιλογη/ταιριασμα?
ευχαριστω!