Dared sl-2000a

Πάντως το ίδιο πρόβλημα (υπεροδήγηση) είχα και γω με το εξαιρετικό κατά τα άλλα dared mc-7p και μεγάλους τρανζιστοράτους τελικούς ... από ότι μου είχε πει ο αντιπρόσωπος το πρόβλημα λυνόταν με αλλαγή κάποιας αντίστασης στο κύκλωμα ... δεν το δοκίμασα όμως, απλά πήγα σε άλλα λύση diy προ ...

Παίδες, προς αποκατάσταση της τάξης (να μην δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις για μηχανήματα χωρίς να είμαστε σίγουροι), ζητώ συγγνώμη για την βιαστική μου αναφορά στα 1Κ της σύνθετης αντίστασης εξόδου του Dared:
ενώ είμαι σίγουρος οτι τόση ήταν, παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να... ξαναανακαλύψω που το βρήκα!

Το μέγεθος αυτό αποτελεί φαίνεται, καλά κρυμένο μυστικό. Μοναδική αναφορά που με κόπο βρήκα σήμερα, εδώ: http://www.polkaudio.com/forums/archive/index.php/t-124918.html?
όπου ο "Stew" λέει οτι η ίδια η Dared του απάντησε 100Ω.

Αν κάποιος γνωρίζει τίποτα παραπάνω, ας μας διαφωτίσει

Λοιπόν τελικά υπάρχει αδικία ... μπήκε στο ίδιο σετάπ κι ένας trends pa-10 με ακριβώς ίδια αποτελέσματα, πολύ κέρδος και θόρυβος. Άρα το θέμα δεν είναι μόνο του dared...:grandpa:

Κατά καιρούς συνδέω τον SL2000A που έχω για δοκιμές στο σύστημά μου - σε αντικατάσταση του Pass Labs Χ-2 - και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Ο Dared με προσεκτικά επιλεγμένες λάμπες (και στην ανόρθωση) δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον αρχικό του ήχο.

Σε θέμα οδήγησης καλείται να τροφοδοτήσει έναν ψηφιακό Τact SDA2175 και τα πάει μια χαρά. Απόλυτη συμαβατότητα. Το ηχητικό αποτέλεσμα είναι εξαίρετο!

Προσωπικά δε με βολεύει και σύντομα θα τον δώσω καθώς οι πηγές μου είναι πολλές. Περιορίζομαι σε 4 - με τον Pass - μόνο και μόνο λόγω ανάγκης.

Αν ο dared είχε 2 εισόδους ακόμη δεν θα τον έβγαζα από το σύστημα ούτε δευτερόλεπτο...

Εντελώς πληροφοριακά δοκίμασα και μ' ένα ζευγάρι τελικούς Τσακιρίδης Αρτεμις... τους οποίους επίσης υπεροδηγεί...:BDGBGDB55: