Daredevil: Born Again [Disney+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 25.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 3 37.5%
  • Καλή

Votes: 1 12.5%
  • Μέτρια

• Κακή

• Total voters
    8
Απο τους δυο μας μαντεψε ποιος διαβαζει δεκαετιες τωρα Daredevil και σαφως ξερει περισσοτερα για τον χαρακτηρα ;)

Ο καθενας εχει αποψη αλλα η αποψη καποιων που γνωριζουν σαφως για τι μιλουν (ειτε για τον χαρακτηρα του κομικ ειτε για την πλευρα της παραγωγης και της κινηματογραφικης ενασχολησης) εχει αλλη βαρυτητα.

Αν πρεπει να εχουμε κανει διδακτορικο και να εχουμε δυο πτυχια για να παρακολουθησουμε ενα κομικ στη τι βι, τοτε κατι δεν παει καλα φιλε Ναθ. ;)

Ειπαμε αλλη η αποψη του θεατη ενος οπτικοποιημενου κομικ και αλλη ενος αναγνωστη του ιδιου του κομικ ή του βιβλιου.

Εγω σε καθε σκηνη μπορει να αναγνωριζω πραγματα που με αγγιζουν και μου προκαλουν συναισθηματα τα οποια εναν θεατη απλο δεν τον αγγιζουν.

Δεν ειναι ολα τα προιοντα για ολους τους θεατες.

οχι

εσυ εγραψες οτι δεν εχει μπατζετ οτι δεν σου αρεσει αν καταλαβα καλα η κινηματογραφηση (στις σκηνες μαχης) και οι σεναριακες επιλογες και τρυπες.

Ε αυτα απο αλλη ματια ειναι εντελως διαφορετικα.

Η σειρα δεν εχει στοχο να προσελκυσει νεο κοινο κατ΄αναγκη . Εχει στοχο να προσελκυσει το τερατωδες σε ογκο κοινο του ιδιου του κομικ που μετραει 60 χρονια οσα ειμαστε πανω κατω και εμεις ;) και να δωσει φυσικα και λιγο πνοη στην παραπαιουσα Disney+ με την επιτυχια που ειχε η πρωτη σειρα πριν 7 χρονια .

Αλλα αν δεν σου αρεσε τοτε δεν μπορει να σου αρεσει τωρα αυτο ειναι δεδομενο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Marvel Television's Daredevil: Born Again | Lights Out | Disney+​

Marvel Entertainment

EKΠΛΗΚΤΙΚΟ 3ο επεισοδιο !!!

Σε ενα επεισοδιο χωρις ξυλο, δραση ουτε καν την εμφανιση του Daredevil ειδαμε επεισοδιο βγαλμενο απο τα καλυτερα τους σεναρια να σε κρατα τερμα σε αγωνια και με φανταστικη ερμηνεια του Kamar de los Reyes* aka White Tiger

Πραγματικα δεν εχω λογια για την εσωτερικη συγκρουση του ηρωα/ πρωταγωνιστη σε καθε διαλογο που γραφτηκε για αυτο το επεισοδιο. Αριστοτεχνικα κινηματογραφημενο αν και αναμενομενο ισως αλλα σε καθε περιπτωση να εξυπηρετει την αφυπνιση για την επαναγεννηση/επαναδραστηριοποιηση του Daredevil.

*
O οποιος πεθανε και στα αληθεια (δυστυχως 56 ετων για αυτο και η αφιερωση στο προηγουμενο επεισοδιο απο την παραγωγη της σειρας ) εκτος απο τον τηλεοπτικο του θανατο μαλλον απο τα χερια του Punisher ή καποιου λατρη του....

Last edited:
Θεικη σειρα μπορει ο πρωταγωνιστης να εχει λιγο λιγοτερα μαλλια και ο Ονουφριο να εχει χασει βαρος αλλα δεν παυουν να ειναι και οι δυο φανταστικοι στον ρολο τους.

Παίζει να είναι η μοναδική σειρά που ΔΕΝ κατέστρεψε η Disney και η οποία πατάει στα ίδια μονοπάτια των προηγούμενων τριών και μας δίνει ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα. Δε νομίζω ότι φταίει το γεγονός ότι είμαι προκατειλημμένος φουλ υπέρ Daredevil από εποχή ΚΑΜΠΑΝΑ ΕΛΛΑΣ, ίσα ίσα αν δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα θα ήμουν αυστηρότερος κριτής. Άλλα όλα τα στοιχεία που διαβάζαμε και ξεφυλλίζαμε στις ιστορίες του Ατρόμητου είναι εδώ. Ίσως η πιο αξιόλογη μεταφορά κόμικ στην οθόνη

Προσωπικά δεν άντεξα να δω και δεύτερο επεισόδιο. Ο τρόπος κινηματογράφησης ( αυτή η νευρική εναλλαγη πλανων και εξυπνακηστικων διαλόγων) και σκηνοθεσίας δε μου αρέσει καθόλου. Πρωτιμω πιο σοβαρές προσεγγίσεις από teen ones. Βλπ penguin πχ. ( Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό από την Disney).

• Like
Reactions: Λάκης
Προσωπικά δεν άντεξα να δω και δεύτερο επεισόδιο. Ο τρόπος κινηματογράφησης ( αυτή η νευρική εναλλαγη πλανων και εξυπνακηστικων διαλόγων) και σκηνοθεσίας δε μου αρέσει καθόλου. Πρωτιμω πιο σοβαρές προσεγγίσεις από teen ones. Βλπ penguin πχ. ( Όχι ότι περίμενα κάτι διαφορετικό από την Disney).
Μα είναι, ένα "παιδικό" κόμικ. Το αποδίδουν σωστά νομίζω.

Μα είναι, ένα "παιδικό" κόμικ. Το αποδίδουν σωστά νομίζω.
Τότε μια χαρά. Ίσως επειδή και σαν παιδί δεν ήμουν ποτέ φαν αυτών των super heroes. Ήμουν πιο παλιός 😛.. ( btw και το penguin αντλεί από το ίδιο παιδικό υλικό νομίζω αλλά έγινε αριστούργημα). Anyway, σίγουρα έχει κοινό. Απλά δεν ανήκω σε αυτό.

• Like
Reactions: Panoramix