Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Re: Daredevil (2015, Netflix)

Εγώ έχω φτάσει στο 10ο επεισόδιο.

Μπορώ να πω πολύ άνετα ότι το Daredevil κάνει όλες τις άλλες σειρές της Marvel να φαίνονται σαν βαρετά χασίματα χρόνου. Σκουπίδια, όλες τους. Για πέταμα. Από κάθε άποψη.

Εγώ έχω φτάσει στο 10ο επεισόδιο.

Μπορώ να πω πολύ άνετα ότι το Daredevil κάνει όλες τις άλλες σειρές της Marvel να φαίνονται σαν βαρετά χασίματα χρόνου. Σκουπίδια, όλες τους. Για πέταμα. Από κάθε άποψη.

Ισχύει, αλλα δες και το τελευταιο επεισόδιο :p

Δε ξέρω τι έχει γίνει φέτος. Ότι τελευταίο επεισόδιο έχω δει είναι το χειρότερο της σεζόν. Τι να πω?

Sent from my iPad using Tapatalk

Εγω που ειμαι μολις στο 5 παντως ειμαι καταγοητευμενος με τον τροπο που βρηκαν να δημιουργησουν τον Bulleye ισως εναν απο τους πιο κακους αντιπαλους απο πλευρας υποβαθρου στο κομικ και αδιαφορους και flat.

Θα επανερθω.

Εγω που ειμαι μολις στο 5 παντως ειμαι καταγοητευμενος με τον τροπο που βρηκαν να δημιουργησουν τον Bulleye ισως εναν απο τους πιο κακους αντιπαλους απο πλευρας υποβαθρου στο κομικ και αδιαφορους και flat.

Θα επανερθω.

Και εγώ μέχρι το 12 ήμουν κατάγοητευμένος με τη σειρά και τον τρίτο κύκλο όπως και με τους υπόλοιπους 2 βεβαίως αλλά δε ήρθε ποτέ η κλιμάκωση που περίμενα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Δυνατό και το 12!

Να δω τι γινεται στο τέλος..
αλλά διαφάνηκε νέος κακός στο 12! :cool:

Λοιπόν.. χμμ..
εντάξει ήταν κάπως "μπερδεμένο" το φινάλε θα έλεγα.. :p

Πάντως βλέπω ότι άρεσε αρκετά από την βαθμολογία του.

Δεν ξέρω εάν θέλω και άλλη σεζόν από την σειρά..

Απάντηση: Daredevil (2015, Netflix)

Aυτο στο 4 επεισοδιο με μια καμερα να ακολουθει τον πρωταγωνιστη για ενα δεκαλεπτο με οσα γινονται ειναι πραγματι εκπληκτικο!!!

Re: Απάντηση: Daredevil (2015, Netflix)

Aυτο στο 4 επεισοδιο με μια καμερα να ακολουθει τον πρωταγωνιστη για ενα δεκαλεπτο με οσα γινονται ειναι πραγματι εκπληκτικο!!!

Το κανουν σε καθε σεζον του...

Και το βασικό καταλαβαίνεις τι γίνεται στις μάχες σώμα με σώμα όχι σαν κάτι ταινίες που κουνάνε την κάμερα και δεν ξέρεις τι γίνεται

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αναμενόμενο και κρίμα ταυτόχρονα γιατί ήταν μία σειρά διαμάντι. Ακόμη και αν συνεχίσει στη Disney streaming υπηρεσία έχω αμφιβολίες αν θα συνεχίσει στο ίδιο πετυχημένο μονοπάτι διότι η Disney μας έχει αποδείξει ότι ξέρει να αποκαθηλώνει ιερά τέρατα της μεγάλης οθόνης. Στον Ατρόμητο θα κολλήσει;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Netflix Cancels Daredevil After Three Seasons

https://www.comingsoon.net/tv/news/1013513-netflix-cancels-daredevil-after-three-seasons
&
https://screenrant.com/daredevil-cancelled-netflix/

Όπως φαίνεται τα έσπασε για τα καλά το Netflix με την Marvel..
Να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες 2 σειρές που μένουν.
(Τώρα είδα ότι το Ελληνικό site λέει ότι θα βγουν μάλλον με νέα σεζόν..)

Πάντως οκ.. τις χόρτασα αυτές τις σειρές εδώ!

Τώρα βρήκα νέο παίκτη που γουστάρω DC Digital! :cool:

Θα βρει άλλα πράγματα να βγάλει το Netflix!

..
0b8abd88ab9200336be1470640cab534.jpg

Κρίμα η τελευταία σεζόν ήταν ότι καλύτερο σε σειρά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk