Daredevil [Disney+]

Ψηφίστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 20 44.4%
  • Πολύ Καλή

Votes: 19 42.2%
  • Καλή

Votes: 2 4.4%
  • Μέτρια

Votes: 1 2.2%
  • Κακή

Votes: 3 6.7%

• Total voters
    45
Re: Daredevil (2015)

Θελω να το αρχισω, ειναι ενα θετικο οι καλες κριτικες αλλα μονο που βλεπω τον Κυριακο Μητσοτακη κατι μουρχεται :D

Θα το δω ομως εξαιτιας του χαρακτηρα του Stick

Πόσο δίκιο έχεις και στα δύο που είπες. Αν και τρελός φαν του "Ατρόμητου" ο συγκεκριμένος ηθοποιός από τη πρώτη στιγμή μου ξένισε. Όσο πετυχημένος είναι ο τύπος που κάνει τον Φόγκι τόσο αποτυχία αυτός.
Από την άλλη ο Σκοτ Γκλεν είναι σαν να ξεπήδησε μέσα από τις σελίδες του Τόντ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Opening Titles

W01N.jpg

Να δούμε σε ποιό επεισόδιο βάζει την κανονική στολή του!

Two New Stills Show Off the Full Daredevil Costume
http://www.comingsoon.net/tv/news/429393-two-new-stills-show-off-the-full-daredevil-costume

Απάντηση: Daredevil (2015)

Είδα τα δυο πρώτα .
Βλέποντας την τόσο υψηλή βαθμολογία που έχει η σειρά , περίμενα να έβλεπα κάτι φοβερό .
Δεν το είδα αυτό , καλά ήταν πάντως τα δυο πρώτα που είδα .

Αρκετά καλό και το 2ο που είδα!
Τα επεισόδια ήταν και κάπως εισαγωγικά, μας έδειξαν και την παιδική ηλικία του Matt Murdock..

Η σειρά έχει το δικό της ξεχωριστό στυλ..
Ωραία ατμόσφαιρα και κινηματογράφηση που ταιριάζει στο ύφος της..

Ιδαίτερη και η σκηνή με το ξύλο στο 2ο επεισόδιο..
.. μου θύμησε τεχνικές που έχουμε δει και στο Banshee! :cool:

Θα ψηφίσω πολύ καλή (ως εξαιρετική..) την σειρά, και την προσπάθεια του Netflix!

Πιστεύω ότι παρακάτω θα έχει πιο πολύ δράση καθώς θα έχουμε μπει για τα καλά στην ιστορία του χαρακτήρα..
(Ίσως αυτοί που έχουν ψηφίσει να έχουν δει αρκετά επεισόδια!)

Είδα τα 4 πρώτα επεισόδια.
Ότι και να πω θα το αδικησω.
Εξαιρετική ατμόσφαιρα και καλο καστ με καλές ερμηνείες.
Ο kingpin παρουσιάζεται με κορυφαίο τρόπο.

Στο τελευταίο της σεζόν (13). Προσωπικά επειδή την είδα όλη (με αγγλικούς υπότιτλους βέβαια) την βρήκα εξαιρετική. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στις υπόλοιπες.

Είδα 3ο και 4ο .
Στο 4ο μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το σκηνικό στο εστιατόριο , όπως και ο αποκεφαλισμός στο τέλος .

Re: Απάντηση: Daredevil (2015)

Είδα 3ο και 4ο .
Στο 4ο μου φάνηκε λίγο υπερβολικό το σκηνικό στο εστιατόριο , όπως και ο αποκεφαλισμός στο τέλος .

Δεν ήταν υπερβολή. Στα κόμικ ο kingpin είναι μαχιμος όσο δεν πάει.
Ήταν μια άριστη εισαγωγή του χαρακτήρα.

Το μάχιμος είναι understatement, ας μην ξεχνάμε ότι στην μεταξύ τους μονομαχία τον έκανε του αλατιού τον Ματ πριν την αυτοεξορία του......(όπου ξεκίνησε για εμένα το καλύτερο saga του Daredevil)

Πολύ καλό το 5ο .
Να πω την αλήθεια περίμενα αλλιώς να "έβγαιναν" τα ζευγάρια .
Ξεκαθαρίστηκε και που θα πήγαινε η ιστορία με τους Ρώσους .

Την τελείωσα και... τελείωσα. :D

Εξαιρετική, κάνει το Arrow να φαίνεται αρπαχτή (καλά για κάτι Gotham και Flash ούτε συζήτηση). Περιμένω επόμενη σεζόν καθηλωμένος.

Ειμαι ακομα στην μεση (6) αλλα εχεις απολυτο δικιο για το πως κανει να φαινονται οι σειρες της DC comics.

Ομως ετσι ειναι και στα κομικ.

Τα μεν κομικς της DC ειναι φωτεινα με λαμπερα χρωματα ,παιδικες ιστοριες, ηρωες χαχα χουχου και ηλιθια ονοματα συνηθως (σαν αυτα που προσδιδει στην σειρα Flash o Σισκο) ενω στην Μarvel δεν βλεπεις βεβαια ευρωπαικα σεναρια και εξαιρετικα σκοτεινες προσεγγισεις αλλα ρε παιδι μου υπαρχει μια πιο οικεια ατμοσφαιρα ρεαλισμου.

Το ιδιο περασε και στις σειρες.

Απιστευτη σειρα εως τωρα, ο μεν πρωταγωνιστης ισως να μην ειναι τοσο κακος οσο πιστευα απο θεμα εμφανισης, ο συνεταιρος του παρα πολυ καλος και πολυ κοντα στην αποδοση του κομικ, ο δε Φισκ πολυ καλα παιγμενος αν και θα εχει παντα το μειονεκτημα της εμφανισης του .

Ο Φισκ στο κομικ (kingpin) ηταν κατι σαν τον Φισκ της ταινιας αλλα σε λευκο. Ενας τεραστιος ανθρωπος. Ο Ονουφριο ειναι απλα ενας χοντρος ξυρισμενος τυπος, παιζει ομως ανελπιστα καλα.

kingpin_daredevil.jpg
359_BLF113-24737R4.jpg

Ultimate_Spider-Man_Vol_1_10_page_01_Wilson_Fisk_(Earth-1610).jpg

daredevil-kingpin-comic.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

W01N.jpg

Two New Stills Show Off the Full Daredevil Costume
http://www.comingsoon.net/tv/news/429393-two-new-stills-show-off-the-full-daredevil-costume

Toλμω να πω παντως οτι εκεινη της ταινιας εκτος του κεφαλιου ισως ηταν πολυ καλυτερη.

bpglueftyxvpyal69ijh.gif

Την τελείωσα και εγω χθες βράδυ.
Ότι και να πω θα είναι λίγο.
Σίγουρα η καλύτερη νέα σειρά του 2015 και η καλύτερη με υπερηρωες.
Κρίμα που θα αργήσει (αν ποτέ γίνει) κάποια δεύτερη σεζόν.

ΥΓ. Ο sticks στην τελευταία του σκηνη, σε ποιον μιλούσε?

Last edited:
Απάντηση: Re: Daredevil (2015)

Ειμαι ακομα στην μεση (6) αλλα εχεις απολυτο δικιο για το πως κανει να φαινονται οι σειρες της DC comics.

Ομως ετσι ειναι και στα κομικ.

Τα μεν κομικς της DC ειναι φωτεινα με λαμπερα χρωματα ,παιδικες ιστοριες, ηρωες χαχα χουχου και ηλιθια ονοματα συνηθως (σαν αυτα που προσδιδει στην σειρα Flash o Σισκο) ενω στην Μarvel δεν βλεπεις βεβαια ευρωπαικα σεναρια και εξαιρετικα σκοτεινες προσεγγισεις αλλα ρε παιδι μου υπαρχει μια πιο οικεια ατμοσφαιρα ρεαλισμου.

Το ιδιο περασε και στις σειρες.

Απιστευτη σειρα εως τωρα, ο μεν πρωταγωνιστης ισως να μην ειναι τοσο κακος οσο πιστευα απο θεμα εμφανισης, ο συνεταιρος του παρα πολυ καλος και πολυ κοντα στην αποδοση του κομικ, ο δε Φισκ πολυ καλα παιγμενος αν και θα εχει παντα το μειονεκτημα της εμφανισης του .

Ο Φισκ στο κομικ (kingpin) ηταν κατι σαν τον Φισκ της ταινιας αλλα σε λευκο. Ενας τεραστιος ανθρωπος. Ο Ονουφριο ειναι απλα ενας χοντρος ξυρισμενος τυπος, παιζει ομως ανελπιστα καλα.

Toλμω να πω παντως οτι εκεινη της ταινιας εκτος του κεφαλιου ισως ηταν πολυ καλυτερη.
Αν και δεν έχω διαβάσω τα κόμικς , από όσα έχω δει και εγώ μέχρι το 6ο και τις άλλες σειρές που έχω κατεβάσει , θα έλεγα ότι έχεις 100% δίκιο (όπως και ο Maestro) .