Dark Matter [Apple TV+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 2 28.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 1 14.3%
  • Καλή

Votes: 4 57.1%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7

Kosh

AVClub Fanatic
7 September 2006
100,370
Εκεί ψηλά.....

Apple TV+ | Imdb

"Ο Τζέισον Ντέσεν απάγεται σε μια εναλλακτική εκδοχή της ζωής του. Για να επιστρέψει στην αληθινή του
οικογένεια, ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι για να τη σώσει από τον πιο τρομακτικό εχθρό: τον εαυτό του."

8 Μάϊου

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Dark Matter — Official Trailer | Apple TV+
Apple TV

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: lentozo
Παω στοίχημα ότι η μόνη σκηνή δράσης είναι αυτή που φαίνεται δει τρέιλερ.. Χαχαχχ.

Καλούτσικα ξεκίνησε, αλλά μετά την φόλα του Constellation δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Μπομπα Atmos πάντως!
Το βιβλίο ήταν τρομερό πάντως...δεν έχει πολύ δράση άλλα απίστευτες ανατροπές..τώρα για την σειρά δεν ξέρω...δεν θα την δω...χιχι

Το βιβλίο ήταν τρομερό πάντως...δεν έχει πολύ δράση άλλα απίστευτες ανατροπές..τώρα για την σειρά δεν ξέρω...δεν θα την δω...χιχι

Δεν ήξερα ότι είναι βιβλίο. Τότε είμαι πιο αισιόδοξος, αν υπάρχει ήδη story και δεν πάνε 'όπου βγει'.

Δεν ήξερα ότι είναι βιβλίο. Τότε είμαι πιο αισιόδοξος, αν υπάρχει ήδη story και δεν πάνε 'όπου βγει'.
Ναι κυκλοφόρησε από την Dioptra το 2017 και το περίμενα πως και πως μετά την φανταστική τριλογία ''Η πόλη'' του ίδιου συγγραφέα, εξαιρετικό βιβλίο, δυστυχώς εξαντλημένο πλέον, άλλα λόγω της σειράς ίσως το ξαναβγάλουν.

Σίγουρα από τις καλύτερες sci-fi των τελευταίων ετών

Στην αρχή όντως ψαχνεσαι αλλά μετά από λίγο ξεκαθαρίζει

Το βρήκα αρκετά dark και φιλοσοφικό

• Like
Reactions: takisot
Καθόλου mindf@ck μέχρι το τέλος του 8ου επεισοδιου. Όλα είναι κατανοητά και δεν υπάρχει αυτό το hard scifi που ίσως επιδίωξαν μερικοί. Μια ωραία ιστορία είναι για το mainstream κοινο που θέλει λίγο sci-fi στη ζωή του.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν δείχνει δηλαδή αυτό που είναι από την αρχή;; Γιατί αν είναι :
.... για μένα χαλάει από την αρχή το οποιοδήποτε στορυ παρακάτω... Και γι'αυτό δεν το συνέχισα.

Γιατί δε φαίνεται το spoiler που έχω βάλει;;;

Καθόλου mindf@ck μέχρι το τέλος του 8ου επεισοδιου. Όλα είναι κατανοητά και δεν υπάρχει αυτό το hard scifi που ίσως επιδίωξαν μερικοί. Μια ωραία ιστορία είναι για το mainstream κοινο που θέλει λίγο sci-fi στη ζωή του.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά, εσυ προφανώς έχεις εντρυφήσει στα multiverses

Το σχόλιο ήταν δηκτικό.
Α όχι εγώ σοβαρά το έγραψα. Έχω δει τη σειρά εδώ και κοντά 1 μήνα ήταν τίμια απλά όχι το βαρύ sci-fi που μπορεί να επιδιώκει ένας θεατής. Είναι mainstream και την απόλαυσα στο έπακρο αν και το τέλος αρκετά εύκολο.

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για το επιστημονικό υπόβαθρο της σειράς (και για το κατα ποσό είναι ή όχι mind fuckiing/mind melding), ενδιαφέρον ειναι το ακολουθο αρθρο:

Τελικα δεν πολυ mindfuck η σειρα αλλα ειναι θαυμασια.
Βεβαια ολη τη σειρα την πηρε στις πλατες του
και την ανεβασε πολυ ψηλα ο εξαιρετικος Edgerton.

• Like
Reactions: king2009
Dark Matter[Season 1]

1-14412849174.jpg

https://www.imdb.com/title/tt19231492/episodes

Σειρα βασισμενη σε μυθιστορημα του Blake Crouch του 2016 επιστημονικης φαντασιας με δραματικα και θριλερ στοιχεια το οποιο αποκτησε σαρκα και οστα και εγινε ευρεως γνωστο απο την ομοτιτλη σειρα της Apple. Ειναι ο ορισμος της ισορροπιας μεταξυ soft sci-fi το οποιο παρουσιαζεται στον κοσμο απλοϊκα και συνετα χωρις να γινεται περιπλοκο στο μεγαλυτερο μερος της. Το ταξιδι η διαδρομη ειναι αυτο που απολαυσα βλεποντας την και οχι τοσο το τελος δεν με εκαιγε τοσο δηλαδη να δω την καταληξη αλλα το ταξιδι που ειναι απολαυστικο. Ο Joel Edgerton σε πρωταγωνιστικο ρολο απο τους πολυ καλους ηθοποιους της γενιας του συμπαθης και οτι πρεπει για σεναρια μυστηριου. Μαζι με την πανεμορφη Jennifer Connelly αλλα και την επισης αξιολογη Alice Braga βγαζουν πολυ δυνατες χημειες και ταιριαξαν απολυτα στους ρολους τους. Θα προτεινα να μη δει κανεις trailer η να διαβασει το σεναριο μιας και θα χαθει ολη η μαγεια που εχει να προσφερει η σειρα. Το τελος το βρηκα αρκετα απλο και νομιζω ισως ο μονος τροπος να δωσεις ενα λογικο και καλο τελος μετα το 8ο επεισοδιο που εγιναν τα πραγματα περιπλοκα στο 9ο και τελευταιο εδειξαν οτι δεν ηθελαν να τα κανουν πιο περιπλοκα και εμειναν στις βασεις του sci-fi του σεναριου και εκλεισαν τη σειρα με τον πιο συνετο τροπο που ειχε στο συνολο του το σεναριο. Θα ηθελα να γινει πιο hardcore το sci-fi? Προφανως μονο που τοτε δεν θα ηταν μια σειρα που θα προτεινα να δει ο καθενας αλλα θα πηγαινε σε πιο περιεργα μονοπατια οπως πχ το Dark που ειναι πολυ πιο βαρυ. Σε σημεια μπορω να πω οτι σαπουνοπεριζει αλλα οχι ασχημα μιας και ειναι και το δραμ