Dark [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 33 60.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 13 23.6%
  • Καλή

Votes: 5 9.1%
  • Μέτρια

Votes: 3 5.5%
  • Κακή

Votes: 1 1.8%

• Total voters
    55
Re: Dark (2017, Netflix)

esykas said:
οι Γερμανοί παίζουν και σκέφτονται όπως οι Αμερικάνοι;

Cinemusic - Ανδρέας said:
Μην σου πω και στην καθημερινότητα τους....

the man in the high castle θυμισατε :music-smiley-005:

Maestro said:
αν και ερωτεύτηκα τη Μαρθούλα
εγω την μικρη χανα

Last edited by a moderator:
Πως ξέφυγε η καλύτερη σειρά της δεκαετίας από το ΑVclub; Tι πάθαμε και δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ούτε τα βασικά;

Oύτε ένα αρνητικό σχόλιο δεν έχω καταφέρει να βρω!

Θα αντιγράψω από την κριτική αρχικά.
Το Dark είναι μια σειρά που χωρίς σταγόνα υπερβολής θα σου τινάξει τον εγκέφαλο. Το παιχνίδι που κάνει με την έννοια του χρόνου είναι βγαλμένο από τα πιο υγρά όνειρα του Einstein. Η θεωρία της σχετικότητας περνάει σε ένα εντελώς καινούργιο στάδιο. Ακόμα πιο λαβυρινθώδες, ακόμα πιο αχανές. Η ανάπτυξη της ευπλαστότητας του χρόνου γίνεται στη βάση τριών εννοιών: ανακύκλωση, ταυτοχρονία, λογική-δικαιοσύνη. Αυτό το τελευταίο είναι ένα δίπολο με πολύ περίεργη τοποθέτηση μέσα στα δωμάτια του χρόνου.

https://menshouse.gr/sires-tenies/69054/dark-sira-tou-netflix-tha-sou-tinaxi-ta-myala-ston-aera

dyeyey7.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Dark (Netflix) Season 1, season 2

Το έχει αναφέρει ως άριστο ο king και το έχω στα υπόψη μόλις τελειώσω το young Pope του Σορεντίνο.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μια από τις καλύτερες σειρές θα έλεγα αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ είναι ότι ο δεύτερος κύκλος είναι για μένα καλύτερος από τον πρώτο και από τι φαίνεται πάει και για καλύτερο τρίτο! Η σειρά σε κάθε κύκλο προσθέτει και ένα χωροχρονικό φαινόμενο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το lost θα μας μείνει ψυχικό τραύμα , όσο μας έφερε στο να γίνουμε φαν σειρών τόσο μας στοιχειώνει κάθε φορά που μας αρέσει μια καινούργια και το μέλλον της. Άντε να δούμε.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το νήμα είναι εδώ από την αρχή της σειράς, αλλά τότε μου φάνηκε, από το τρέηλερ/εικόνες, κάπως κλινικό και ψυχρό, και δεν ασχολήθηκα -τουλάχιστον μέχρι που ο King πέταξε την ιδέα και είδα κάνα-δυο επεισόδια.

Πολύ καλή σειρά και θα πιάσω με ενδιαφέρον τη 2η σεζόν (μετά το Stranger Things, που "έσκασε" χθες :cool:).

Δεν νομίζω ότι θα καταλήξει σε Lost ή κάτι τέτοιο. Το τι έγινε στο Lost, και οι αντιδράσεις για το τέλος του, πιστεύω ότι αποτελεί μάθημα πια για τους παραγωγούς σειρών.
(Πιστεύω!)

Όπως με το game of thrones ένα πράγμα.. Νομίζω αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον.
Στο θέμα μας το dark με μπέρδεψε παρά πολύ στην Τρίτη σεζόν, δεν θυμόμουν τίποτα από τις προηγούμενες όσο και να το προσπάθησα και το έβγαλα στα μισά του πρώτου επεισοδίου

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Όπως με το game of thrones ένα πράγμα.. Νομίζω αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για το μέλλον.
Στο θέμα μας το dark με μπέρδεψε παρά πολύ στην Τρίτη σεζόν, δεν θυμόμουν τίποτα από τις προηγούμενες όσο και να το προσπάθησα και το έβγαλα στα μισά του πρώτου επεισοδίου

Εννοείς στην δεύτερη? Ή ήρθες από το μέλλον?😁

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι το ταξίδι στο χρόνο είναι εφικτό, αφού είδες επεισόδιο από την σαιζόν...
:D

Χαχαχα Έχετε δίκιο το μπέρδεψα με το stranger που θέλω να δω
Εννοώ τη δεύτερη σεζόν παίδες

Απογοητεύτηκα. Παρασύρθηκα από τις κριτικές.
Μετά το τρίτο επεισόδιο δηλώνω εγκατάλειψη.

Τελικά το ΝΕΤFLIX παραμένει NETFLIX. Oι σειρές τους απευθύνονται και γυρίζονται για ειδικό κοινό. Μάλλον λάθος. Επίτηδες δεν ανεβάζουν το επίπεδο να μένει το κοινό σε ένα χαμηλό επίπεδο. Μπούρδες για teenager που μάλιστα θέλουν να τους κρατάνε σε βαθύ ύπνο χωρίς ποιότητα. Το ίδιο και με το Stranger Τhings. Μετριότητες.

Το ΗΒΟ είναι νούμερα ένα έχει φτιάξει τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ. Τίποτα δεν είναι τυχαίο συγκεντρώνει τα καλύτερα μυαλά από σενάριο σκηνοθέτες ηθοποιούς.
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.

"Τελικά το ΝΕΤFLIX παραμένει NETFLIX. Oι σειρές τους απευθύνονται και γυρίζονται για ειδικό κοινό. Μάλλον λάθος. Επίτηδες δεν ανεβάζουν το επίπεδο να μένει το κοινό σε ένα χαμηλό επίπεδο. Μπούρδες για teenager που μάλιστα θέλουν να τους κρατάνε σε βαθύ ύπνο χωρίς ποιότητα. Το ίδιο και με το Stranger Τhings. Μετριότητες."

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ, κάποιος είπε ο,τι ο αυτοκράτορας είναι γυμνός, παρά τα φανταχτερά ρούχα (=παραγωγες) - και οι ταινίες χειρότερες από C movies!

Τέλειωσα το Dark σε διάστημα δύο εβδομάδων παρά κάτι, με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω δει μετά τα X-file που μ έχουν στοιχειώσει, θα τους ξανά δω και τους δύο κύκλους άλλη μια φορά μαζί με τη γυναίκα γιατί ξεκάρφωτα που είδε ένα επεισόδιο κόλλησε και τώρα θέλει να το δει οπότε θα το κατανοήσω και πλήρως πιστεύω, η μόνη μου μαλακία ότι έχω κλείσει το σύστημα για καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο και το βλέπω στην τηλεόραση στην κρεββατοκάμαρα, θα ήταν θεική στον προτζέκτορα και με δύο σαμπ να βαράνε, μάλλον θ αφήσω την τρίτη σαιζόν για το χειμώνα στο σύστημα να την ευχαριστηθώ ταυτόχρονα με μία επανάληψη.

Υ.Γ. Επειδή έτυχε να δω τό ίδιο σύντομα τρεις κύκλους απ το Stranger Things πραγματικά καμία σχέση, έτη φωτός καλύτερο το Dark κι είμαι πολύ δύσκολος στις σειρές, το Games of thrones για να καταλάβετε ποτέ δεν με κέρδισε.

Τέλειωσα το Dark σε διάστημα δύο εβδομάδων παρά κάτι, με διαφορά ό,τι καλύτερο έχω δει μετά τα X-file που μ έχουν στοιχειώσει, θα τους ξανά δω και τους δύο κύκλους άλλη μια φορά μαζί με τη γυναίκα γιατί ξεκάρφωτα που είδε ένα επεισόδιο κόλλησε και τώρα θέλει να το δει οπότε θα το κατανοήσω και πλήρως πιστεύω, η μόνη μου μαλακία ότι έχω κλείσει το σύστημα για καλοκαίρι όπως κάθε χρόνο και το βλέπω στην τηλεόραση στην κρεββατοκάμαρα, θα ήταν θεική στον προτζέκτορα και με δύο σαμπ να βαράνε, μάλλον θ αφήσω την τρίτη σαιζόν για το χειμώνα στο σύστημα να την ευχαριστηθώ ταυτόχρονα με μία επανάληψη.

Υ.Γ. Επειδή έτυχε να δω τό ίδιο σύντομα τρεις κύκλους απ το Stranger Things πραγματικά καμία σχέση, έτη φωτός καλύτερο το Dark κι είμαι πολύ δύσκολος στις σειρές, το Games of thrones για να καταλάβετε ποτέ δεν με κέρδισε.
Συμφωνώ σε όλα. Το game of thrones μετά από 5 επεισόδια του έριξα άκυρο. Και αυτά τα 5 με το ζόρι τα είδα. Το stranger things αρκετά μέτριο ενώ το DARK μάλλον είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ. Βεβαια γούστα είναι αυτά.

Στάλθηκε από το SM-T820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk