database error

  • Αγαπητοί φίλοι

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

    Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

    Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Καλημέρα

Εδώ και μια-δυο μέρες, εμένα μου παρουσιάζει αυτό το error, σχεδόν κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω προεπισκόπηση στο μήνυμά μου, πριν το ανεβάσω. Μου βγάζει ένα μήνυμα ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή ή κάτι τέτοιο. Αναγκάζομαι να βγω τελείως από το site, αφού έχω σώσει κάπου το μήνυμα για να μην το ξαναγράφω και μετά να ξαναμπώ, προκειμένου να ποστάρω.

Καμιά φορά, πρέπει να σβήσω το PC και να το ξανανοίξω, να μπω πάλι στο site του forum και μετά να κάνω copy-paste του σωσμένου μηνύματος, ώστε να δημοσιευτεί.

Θα το διορθώσουμε;
 
Απάντηση: Re: database error

Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο Παναγιώτη.

Στο κάνει με όλους τους browsers?

Σε άλλο PC?

Στο κινητό;

Δώσε και ένα screenshot..

Το κανει σε ολα τα themes ?
Στο μαυρο δεν μου εχει εμφανισει ποτέ το παραμικρό.

Καλησπέρα, Δημήτρη, καλησπέρα σε όλους.
Παιδιά, εγώ χρησιμοποιώ τον IE για το AVclub και τον έχω σετάρει έτσι, ώστε το site να είναι και η αρχική του σελίδα. Ανοίγοντάς τον δηλαδή, μπαίνω κατ' ευθείαν στο AVclub. Το theme που χρησιμοποιώ δεν είναι το μαύρο, αλλά το μπλε (και άσπρο). Αυτό που γράφω, το παρατήρησα μόνο κάτω από αυτές τις συνθήκες (Internet Explorer και μπλε-άσπρο theme). Δεν έχω δοκιμάσει άλλον browser (π.χ. Chrome) να δω αν το κάνει και σ' αυτόν. Και μόνο στο PC μου. Στο κινητό δεν μπόρεσα ή δεν πρόλαβα να παρατηρήσω κάτι τέτοιο.

Η παρατήρηση του φαινομένου έγινε κατά το διήμερο 30-31 του Γενάρη. Μετά δεν το ξαναείδα.
Λες να ήταν καμιά παραξενιά των ημερών; Τι να πω, δεν ξέρω.

Πάντως ευχαριστώ.
-bye-