valhala said:p.s. Καλά τα γύρω γύρω αλλά εκείνο το dCS είναι πολύ σλούρπ...![]()
Πέτρος Μακρής said:και γιατι οι δεκαδες μεγαλες-γνωστες εταιριες δε βγαζουν ΚΑΙ καποια ενεργα ηχεια? ο λογος πως οι πελατες τους θα επρεπε να πεταξουν τους μονομπλοκ τους δεν απαντα σε αυτο το ερωτημα.
...Χουρμουζιάδης Βασίλης said:Τα ενεργά ηχεία χαλούν την πιάτσα.
Πουλάω Apogge, πουλάς Krell.
Πουλάω Wilson, πουλάς Levinson
Πουλάω Avalon, πουλάς Spectral
Πουλάω B&W, πουλάς Classe
Aν πουλάς ενεργά ηχεία, τότε τι μένει για εμένα ?
H Classe δεν ανοικει πλεον στην B&W?
Οι τελικοι ενισχυτες που θα τοποθετηθουν μεσα στα ενεργα ηχεια δε θα πρεπει να εχουν αγοραστει απο καπου? Αν θελει/μπορει ο καθε Wilson να κατασκευασει δικους του τελικους ωστε να τους τοποθετησει μεσα στα ηχεια του, θα το κανει ετσι κι αλλιως.
Επισης, ας υποθεσουμε πως βγαινει στην αγορα ενα ενεργο WATT PUPPY 8 για το οποιο η Wilson θα μας ελεγε πως παιζει οπως θα ηθελαν να παιζει το παθητικο WATT PUPPY 8 αν ο κατοχος του τα ειχε συνδιασει με τον "σωστο" τελικο. Αν η τιμη του ηταν περιπου ιση με τα παθητικα WATT PUPPY 8 συν την τιμη των τελικων, δε θα τα προτιμουσε το κοινο? Γιατι οχι? Αλλωστε, ολοι ψαχνουν το σωστο ματσαρισμα.
Οσον αφορά την πολιτική τιμολόγησης των Wilson, σε μία εκ των εξαιρετικά καλόγουστων διαφημίσεων στα περιοδικά Strereophile και Absolute Sound αναφέρεται ότι δέν τιμολογούν με βάση αυτό που είναι διατεθιμένος να πληρώσει ο καταναλωτής, αλλά πάνω στό κόστος βάζουν ένα "λογικό" κέρδος.
Πραγματι, ολες οι διαφημισεις της Wilson σε αυτα τα περιοδικα ειναι εκπληκτικες.
Costas Coyias said:Ωραία. Για ποιούς λόγους θα μπορούσε ένας ενισχυτής να είναι λανθασμένη επιλογή για την οδήγηση ενός μεγαφώνου, ή ενός ολοκληρωμένου παθητικού ηχείου; Πάντα είχα αυτή την απορία.
Δημήτριος Ντοκατζής said:...
Διαβάζω λοιπόν από τις εφημερίδες ότι ο πίνακας του Πόλλοκ με τίτλο "Εργο Νο5, 1948 " επωλήθη έναντι του αστρονομικού ποσού των 109,75 εκ δολλαρίων , που είναι μάλλον το υψηλότερο τίμημα που έχει καταβληθεί έως σήμερα για αγορά πίνακος ζωγραφικής .
Και ερωτώ ( όπως και γιά ένα ηχείο εξωφρενικής τιμής ) :
1. Γιατί κοστίζει τόσο ; ( Αν περιοριστούμε στα υλικά κατασκευής αποκλείεται οι μπογιές και ο καμβάς να του στοίχισαν πάνω από 200 $ - έχει όμως νόημα μιά τέτοια παρατήρηση; )
2. Αξίζει τα λεφτά του ;
3. Υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα ;
Δημήτριος Ντοκατζής said:1. Γιατί κοστίζει τόσο ; ( Αν περιοριστούμε στα υλικά κατασκευής αποκλείεται οι μπογιές και ο καμβάς να του στοίχισαν πάνω από 200 $ - έχει όμως νόημα μιά τέτοια παρατήρηση; )
2. Αξίζει τα λεφτά του ;
3. Υπάρχει απάντηση σε αυτό το ερώτημα ;
Εγώ π.χ. ( υποκειμενικό στοιχείο ) δεν θα πλήρωνα ποτέ αυτό το ποσό για ένα Πόλλοκ , διότι κατά την υποκειμενική μου άποψη ένας Μπέϊκον θα έπρεπε να κοστίζει τουλάχιστον τα διπλά . Εχει κάποιο νόημα η άποψη μου ; Ομοίως έχει κάποιο νόημα η άποψη ότι αυτό το ηχείο που τιμάται 178.000 ευρώ αξίζει τα λεφτά του ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.