DAZN

alany

Established Member
18 October 2018
227
Βλέποντας το Παγκόσμιο συλλόγων μέσω dazn.com διαπιστώνω πόσο λείπει από τα αθλητικά της Cosmote η δυνατότητα να βλέπεις τις καλύτερες φάσεις του αγώνα που έχουν γίνει. Τόσο στην εφαρμογή για την τηλεόραση όσο και στο web το dazn το έχει τόσο εύκολο και απλό που λες γιατί όχι και η Cosmote.

Βλέποντας το Παγκόσμιο συλλόγων μέσω dazn.com διαπιστώνω πόσο λείπει από τα αθλητικά της Cosmote η δυνατότητα να βλέπεις τις καλύτερες φάσεις του αγώνα που έχουν γίνει. Τόσο στην εφαρμογή για την τηλεόραση όσο και στο web το dazn το έχει τόσο εύκολο και απλό που λες γιατί όχι και η Cosmote.
Εγώ δεν είδα το πρώτο ημίχρονο και με αυτή τη δυνατότητα είδα τα goal.... Μεγάλη μαγκιά....

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Εγώ δεν είδα το πρώτο ημίχρονο και με αυτή τη δυνατότητα είδα τα goal.... Μεγάλη μαγκιά....
Πως λειτουργεί αυτό δηλαδή; Σαν της eon που βλέπεις τα γκολ;

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως λειτουργεί αυτό δηλαδή; Σαν της eon που βλέπεις τα γκολ;

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την ώρα που παίζει ο αγώνας πατάς το στρογγυλό (ok) και σου εμφανίζει μια επιλογή (δεν θυμάμαι ποια λέξη γράφει-σαν highlights) και πας με τα βέλη. Π.χ. είχαν μπει τρία γκολ εκείνη τη στιγμή και είχε τρεις κουκίδες. Πατάς κάθε μία και βλέπεις τη φάση ολόκληρη... Θα βάλω φώτο αύριο να δεις...

Εμένα γιατί δε μου παίζει καλά το dazn η εικόνα σαν να χάνει frames

Είναι το δωρεάν πακέτο?
Ναι το δωρεάν γνωρίζω ότι δεν είναι 4κ αλλά έστω απλό hd δε θα έπρεπε να ήταν ; Εδώ δείχνει σαν stream απλό που χάνει frames. Δε παρακολουθείς ποδόσφαιρο ετσι

Ναι το δωρεάν γνωρίζω ότι δεν είναι 4κ αλλά έστω απλό hd δε θα έπρεπε να ήταν ; Εδώ δείχνει σαν stream απλό που χάνει frames. Δε παρακολουθείς ποδόσφαιρο ετσι
Για αυτό σε ρώτησα δυστυχώς στο δωρεάν έτσι χάλια είναι η ανάλυση...

• Like
Reactions: speed79
Για αυτό σε ρώτησα δυστυχώς στο δωρεάν έτσι χάλια είναι η ανάλυση...
Στο δωρεαν βλεπω μεσω τηϛ εφαρμογηϛ σε lcd lg τηλεοραση και η εικονα δε διαφερει ιδιαιτερα απο αυτη στο δορυφορικο τηϛ cosmote. Ειναι ικανοποιητικη.

Και σε μένα το δωρεάν εκτός από την κακή ανάλυση (SD), έχανε πού και πού κανά frame. Αξίζει πάντως τα λεφτά του για ένα μήνα απόλαυση του τουρνουά (2 άτομα από 8€).
Για την ιστορία, ο ANT1 παίρνει (και δίνει) feed από το free πακέτο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Καλησπέρα,

Μιας και είναι επίκαιρο ελέω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, ανοίγω το σχετικό thread που αφορά συζητήσεις γύρω από το DAZN!