DC SHOES: KEN BLOCK'S GYMKHANA FIVE: ULTIMATE URBAN PLAYGROUND; SAN FRANCISCO

Τελειοτητα..της μηχανης και του χειριστη της..Της κινηματογραφισης του μηχανοκινητου αθλητισμου,αψογα..
Εμενα ομως η καρδια μου θα χτυπα πιο γρηγορα οσες φορες και αν δω ενα βιντεο..Αρι Βατανεν...Pikes peek...sorry Ken..

Οντως η ανάβαση του Βάτανεν είναι μυθική, σε φυσικό και επικίνδυνο περιβάλλον (με το χέρι για σκιάδιο και το χάος να παραμονεύει....) !

Το απόλυτο RESPECT :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 στον ARI Vatanen , άλλες εποχές , άλλα οχήματα , ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ !!!!!!!!

Πολυ ωραιο βιντεο. Stuntman ειναι ο block και ως τετοιος θα πρεπει να αντιμετωπιζεται.

ρε πλάκα μου κάνετε;

οδηγάει στο γκρεμό.... OMG!

Vatanen respect...

ο τυπάς κουβαλάει τα αρχ@@@δια του στην πλάτη...

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

O Vatanen θεός, θυμάμαι πως ξεκίναγε η εκπομπή του Σταθάκη με αυτό στον Αντένα όταν ήμουν πιτσιρίκι.
Παλαιότερα είχα δει ένα βίντεο από το pikes peak του Michele Mouton (κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί και να είναι όντως γυναίκα :grinning-smiley-043) η οποία στην τελευταία στροφή με το γκάζι στο πάτωμα ο ένας τροχός ήταν στον αέρα στον γκρεμό...είχα μείνει με το στόμα ανοικτό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και η μουσική τα σπάει σε αυτό το βίντεο και απογειώνει ακόμα περισσότερο την διαδρομή του Αρι!!!

Trance forever...

για τον VATANEN...

ngbbs4ca3a55a751b2.jpg

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043