DCB1 Βuffer (Salas)

Και άλλες Κινεζιές...

Η χώρα που η αντιγραφή αποτέλεσε Πανεπιστημιακή Έρευνα...

Νομίζω είμαστε off-topic...

$%28KGrHqNHJEIE92L,-dfYBPiGjq7U7!~~60_12.JPG

$%28KGrHqV,!oMFHjf9fJu%29BR9TjrZIpQ~~60_12.JPG

Δεν ειναι πιο απλο να αγοράζει καποιος απο Mouser, Digikey, Farnell κτλ και να εχει το κεφαλι του ήσυχο? Αλλιως καποια αλλη μαρκα που δεν εχει 10 μαϊμούδες να τρεχουν γύρω γύρω?

Παιδες, off topic αλλα προσπαθώ να βαλω παραγγελία mouser και δεν μου βγαινουν τα κουκια. Θελει κανεις τπτ?

Εχω ψωνίσει, δεν ειχα πρόβλημα με τελωνειο. Ποικιλία πιο περιορισμένη απο ποντικαρα, πιο highendαδικα υλικα για ηχο. Αλλα εχει μεταφορικα.

και παραπάνω να είναι δεν έχει τουλάχιστον από partsconnexion και mouser ίσως κάποια φορά να παίξει ρόλο το βάρος αλλά όλες οι παραγγελίες μου είναι σε υλικά αντιστάσεις, πυκνωτές και αλλά τέτοια οπότε βάρος δεν έχουν

πάντα προσπαθώ να αγοράζω από αυτούς γιατί από ebay παίζει πολύ μαϊμού αν και κάποιες φόρες δεν μπορείς να το αποφύγεις

Η mouser ειναι μια τεράστια αποθήκη διανομής υλικού , απο τις λίγες σε όλο τον κόσμο ,, ποσώς τους ενδιαφέρει ο audio χαρακτήρας στην διανομή υλικών ,, απλά πουλάνε ότι ζητηθεί ,, ( ειναι στρέματτα η αποθήκη τους ... )

οι δε Καναδοί είναι ενα ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ ! μαγαζάκι μπροστα στην mouser , ταχιστοι με audio καθαρά προσανατολισμό ,, και πραγματικά τιμές όσο δεν πάει παρακάτω !

την εξωπραγματική για τα δεδομένα μας κατασταση της mouser η της farnel η της digikey ,, απλά δεν ,, κανείς ,,

έχω παραλάβει απο δευτέρα σε τριτη ,, απο αμερική !!! και όχι μια φορά ,, πολλές !!!

Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Η mouser ειναι μια τεράστια αποθήκη διανομής υλικού , απο τις λίγες σε όλο τον κόσμο ,, ποσώς τους ενδιαφέρει ο audio χαρακτήρας στην διανομή υλικών ,, απλά πουλάνε ότι ζητηθεί ,, ( ειναι στρέματτα η αποθήκη τους ... )

οι δε Καναδοί είναι ενα ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ ! μαγαζάκι μπροστα στην mouser , ταχιστοι με audio καθαρά προσανατολισμό ,, και πραγματικά τιμές όσο δεν πάει παρακάτω !

την εξωπραγματική για τα δεδομένα μας κατασταση της mouser η της farnel η της digikey ,, απλά δεν ,, κανείς ,,

έχω παραλάβει απο δευτέρα σε τριτη ,, απο αμερική !!! και όχι μια φορά ,, πολλές !!!

Bασιλη με τι κοστος ομως απο Δευτερα σε Τριτη?
το 43% πανω στην τιμη της mouser που θελουν οι ντοπιοι δεν ειναι υπερβολη ?

Mouser=καλυτερες τιμες στην αγορα, και πανω απο 65 μεταφορικα δωρο. Παραλαβη σε 4 μερες απο Fort Worth Texas ευκολα...

Partsconnexion= καλος, με ποικιλια χαιεντ υλικων, λογικες τιμες (αλλα οχι Mouser)+ προσφορες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Bασιλη με τι κοστος ομως απο Δευτερα σε Τριτη?
το 43% πανω στην τιμη της mouser που θελουν οι ντοπιοι δεν ειναι υπερβολη ?

δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει με την τιμολόγηση σε σχέση με την Αμερική , αλλά πιστεψέμε εάν δοκιμάσεις απο Ευρώπη ειναι μια η άλλη και κατα περιπτωση και πιιο ακριβά ,

εγω ψωνίζω αρκετά τεμάχια καποιες στιγμές , δλδ ( 20 αδες 50δες και βάλε .. ) και πέφτει το κόστος αρκετά ιδίως στα παθητικά εξαρτήματα ,

πχ 1300 κομμάτια elna πυκνωτές που πήρα απο ένα ευρo κοντά ο ένας λιανική πέσαν 35 λεπτά , και ασφάλως σφραγισμένοι αψογοι και σιγουράκι elna .. και σε μια 2 μέρες εδώ,,

στην κίνα έχει στοκατζίδικα καλά και σίγουρα εάν ψάξεις ,, αλλα για να γλύτώσεις φόρους ταλαιπωρία κτλ,, πρέπει να φάσ στην μούρη 30 με 50 μέρες πλέον αναμονη .. χάλια δλδ

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Aν αντι για μετασχηματιστή 2Χ15 V έχουμε 2Χ16,2 Volt μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή θα τα κάψουμε όλα??

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: DCB1 Βuffer (Salas)

Aν αντι για μετασχηματιστή 2Χ15 V έχουμε 2Χ16,2 Volt μπορούμε να κάνουμε τίποτα ή θα τα κάψουμε όλα??

Δεν θα εχεις προβλημα. Λίγο ζέστη παραπάνω μόνο.