dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Μολις πηρα τις απαντησεις μου για το pool των επιλαχοντων στη συγκεκριμενη ψηφοφορια

"The voting went like this: Each of Stereophile's 16 hardware reviewers and editors was asked to nominate up to six components for each category. To be a contender, a product had to have been reviewed in one of the 12 issues of Stereophile from November 2008 through October 2009, in a full Equipment Report, a Follow-Up review, or in one of the regular columns by Art Dudley, Michael Fremer, John Marks, Kalman Rubinson, and Sam Tellig. That way, only those components could be nominated for which a writer had put his opinion in print for public scrutiny. We then compiled a ballot form listing all components nominated by three or more writers and/or editors. This process ensured that most nominees in most categories will have been auditioned by the most reviewers. Each editor or reviewer gave three votes for his first choice in each category, two votes for his second choice, and one vote for his third choice (if any). An unambiguous picture emerged as the votes came in, and the winners became clear. John Atkinson tallied the votes—address your love letters and hate mail to him at [email protected]. "

Απάντηση: Re: dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Γιώργο κάθε χρονιά κάτι ξεχωρίζει, είναι φυσιολογικό
και για να ξεχωρίσει
πρέπει α) να παίζει
και β) να τους κάνει τη διαφορά από όλα αυτά που άκουγαν μέχρι σήμερα...για να το βραβεύσουν.

Ε καλά και καμιά διαφήμιση οπισθόφυλλο δεν βλάπτει...:flipout:

τέλος μια επισήμανση με σημασία...

Στο stereophile [και σε μερικά άλλα σοβαρά περιοδικά-έντυπα] τα υπό ριβιού μηχανήματα τα κρατούν μήνες, ζουν μαζί τους, κάνουν μετρήσεις, πριν αποφανθούν και επίσης ακολουθούν και follow-ups.
Σε αντίθεση με άλλα μέσα [έντυπα και ηλεκτρονικά] που απλά θέλουν να γεμίζουν τις σελίδες τους και έχουν τη γεύση της εβδομάδας...

Ας πούμε το Hi-Fi News? :flipout:

Kαλά ντε μη βαράτε, πλάκα κάνω!

Ελάτε τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα !!!

To dCS πήρε κάποια βραβεία (Stereophile και Toneaudio) και είναι πολύ καλό μηχάνημα. Οσες φορές το άκουσα (ειδικά σε dsd mode) μου άρεσε πολύ (όσο και το Emm που έχω)

Από κει και πέρα αν αρχίσουμε όλα τα περιοδικά του χώρου να τα τσουβαλιάζουμε χαθήκαμε ! Μην καταλήξουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε και να ανακηρύξουμε εαυτούς ως ειδήμονες του Hi fi και αλάνθαστους και μη διαπλεκόμενους reviewers...... :grandpa:

Ελάτε τώρα μην τα ισοπεδώνουμε όλα !!!

To dCS πήρε κάποια βραβεία (Stereophile και Toneaudio) και είναι πολύ καλό μηχάνημα. Οσες φορές το άκουσα (ειδικά σε dsd mode) μου άρεσε πολύ (όσο και το Emm που έχω)

Από κει και πέρα αν αρχίσουμε όλα τα περιοδικά του χώρου να τα τσουβαλιάζουμε χαθήκαμε ! Μην καταλήξουμε να κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε και να ανακηρύξουμε εαυτούς ως ειδήμονες του Hi fi και αλάνθαστους και μη διαπλεκόμενους reviewers...... :grandpa:

Φυσικά και το dcs είναι ένα καλό μηχάνημα αυτό έλειπε να μην είναι κοστίζει περί τα 14.000Ε μην το ξεχνάμε.

Προσωπικά δεν ισοπεδώνω τίποτα. Από κει και πέρα δεν εμπιστεύομαι κανένα περιοδικό όχι απαραίτητα γιατί είναι διαπλεκόμενα αλλά γιατί θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω καλύτερα.

Ξεκολλάτε, ένα βραβείο είναι και τίποτα παραπάνω..Ο έχων το ποσόν
που ζητάει κάθε συσκευή, θα μπεί και στον κόπο να την ακούσει και δεν θα ψωνίσει με το περιοδικό στο χέρι..Είναι δύσκολοι καιροί για τέτοιου είδους ταρζανιές...

Re: Απάντηση: Re: dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Προσωπικά δεν ισοπεδώνω τίποτα. Από κει και πέρα δεν εμπιστεύομαι κανένα περιοδικό όχι απαραίτητα γιατί είναι διαπλεκόμενα αλλά γιατί θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω καλύτερα.

Χιούστον said:
Ε καλά και καμιά διαφήμιση οπισθόφυλλο δεν βλάπτει...

Τώρα και αν τα ισοπέδωσες όλα.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Τώρα και αν τα ισοπέδωσες όλα.....

Εντάξει οκ, εσύ αν θεωρείς ότι οι reviewers ξέρουν καλύτερα απο σένα, η ακουν καλύτερα από σένα, καλά κάνεις και το θεωρείς, εγώ δεν χρειάζομαι reviewer για να πουν τι θα αγοράσω ρε φίλε, που είναι το περίεργο? To καλύτερο δεν είναι πάντα το ακριβότερο.

Last edited:
Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε τη χρήση κάθε αντικειμένου περιοδικού κ.ο.κ.
Το συγκεκριμένο περιοδικό ΙΜΗΟ έχει χρήση.
Και όποιος παιδευτεί με τους αρθρογράφους πιθανά να τους κατανοήσει και καλύτερα.

Κανένα περιοδικό δεν απαιτεί την εμπιστοσύνη σας.

Για την εμπιστοσύνη γενικά υπάρχει και η παροιμία … μην εμπιστεύεστε ούτε τον **** σας

Re: Απάντηση: Re: dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Ε καλά και καμιά διαφήμιση οπισθόφυλλο δεν βλάπτει...:flipout:

Μιχάλη αν αναφέρεσαι στη dCS δεν έχω δει διαφήμιση σε οπισθόφυλλο στο stereophile και μια διαφήμιση δεν αρκεί για ένα καλό βραβείο, όπως κι ένα βραβείο δεν αρκεί για ένα εξαιρετικό μηχάνημα.

Άλλωστε τα dCS έχουν χορτάσει από βραβεία, από πολλά περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά) σε πολλές χώρες.

Μιχάλη αν αναφέρεσαι στη dCS δεν έχω δει διαφήμιση σε οπισθόφυλλο στο stereophile και μια διαφήμιση δεν αρκεί για ένα καλό βραβείο, όπως κι ένα βραβείο δεν αρκεί για ένα εξαιρετικό μηχάνημα.

Άλλωστε τα dCS έχουν χορτάσει από βραβεία, από πολλά περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά) σε πολλές χώρες.

Γιώργο έκανα πλάκα, εντάξει δεν θα ξανακάνω προφανώς δεν γίνεται καταννοητή, εγώ πρέπει να φταίω.

Αυτό που αδιαμφισβήτητα έχουν οι reviewers σε τέτοια περιοδικά (Stereophile, TAS, HiFi News) είναι τεράστια εμπειρία και πάρα πολλά ακούσματα με διαφορετικά μηχανήματα διαφορετικών τεχνολογιών και φιλοσοφιών και αυτό είναι σημαντικό ώστε να σε κάνει τουλάχιστον να ακούς την άποψή τους.

Αλλώστε και εμείς όταν καλούμαστε να προτείνουμε μέσω του φόρουμ σε φίλους πιθανά μηχανήματα στην ουσία το ίδιο κάνουμε χωρίς όμως την εμπειρία τους....

Αυτό που αδιαμφισβήτητα έχουν οι reviewers σε τέτοια περιοδικά (Stereophile, TAS, HiFi News) είναι τεράστια εμπειρία και πάρα πολλά ακούσματα με διαφορετικά μηχανήματα διαφορετικών τεχνολογιών και φιλοσοφιών και αυτό είναι σημαντικό ώστε να σε κάνει τουλάχιστον να ακούς την άποψή τους.

Αλλώστε και εμείς όταν καλούμαστε να προτείνουμε μέσω του φόρουμ σε φίλους πιθανά μηχανήματα στην ουσία το ίδιο κάνουμε χωρίς όμως την εμπειρία τους....

Δεν διαφωνούμε κάπου, εξακολουθώ όμως να πιστεύω ότι εγώ ξέρω καλύτερα.

Εξάλλου στα 100 που δοκιμάζουν 2 τους αρέσουν και τα υπόλοιπα τα μαγειρεύουν.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: dCS Puccini -digital Product of the year 2010

Γιώργο έκανα πλάκα, εντάξει δεν θα ξανακάνω προφανώς δεν γίνεται καταννοητή, εγώ πρέπει να φταίω.

Λοιπόν Κοψ, μάζεψε τα βραβεία να πάμε στο σπίτι του Μιχαλάκη και να είναι
και ο Geo εκεί!..Να πιούμε ποτάκια και να τα πούμε σαν φίλοι όπως κάνουμε
τόσα χρόνια!
Δεν νομίζω ότι έχουμε και τίποτα να χωρίσουμε πέντε άνθρωποι!

Αντε γιατί οι γαλέτες έχουν σκουληκιάσει καλά- καλά, το νερό βρωμοκοπάει
και το αμπάρι είναι γεμάτο ποντίκια!Σε όποιον αρέσει αυτό το ειδυλιακό περιβάλλον ας το πεί!

Last edited:
Για την εμπιστοσύνη γενικά υπάρχει και η παροιμία … μην εμπιστεύεστε ούτε τον **** σας

εγώ ειδικά αυτόν τον εμπιστεύομαι λιγότερο και από τον Michael Fremer ...

τόσα χρόνια!

Αντε γιατί οι γαλέτες έχουν σκουληκιάσει καλά- καλά το νερό βρωμοκοπάει
και το αμπάρι είναι γεμάτο ποντίκια!Σε όποιον αρέσει αυτό το ειδυλιακό περιβάλλον ας το πεί!

Μέσα, θα φέρω και high-end γλυκά για τα καλορίζικα στον Μιχαλάκη.

Μέσα, θα φέρω και high-end γλυκά για τα καλορίζικα στον Μιχαλάκη.

Από τα καλά όμως...Οχι σαν αυτά που έφερες σε μένα και τρέχαμε!:flipout::flipout:

υγ:Αστειάκι βεβαίως!..Ο Κοψ έχει τεράστια πείρα στα γλυκά..

Last edited:

τόσα χρόνια!

Αντε γιατί οι γαλέτες έχουν σκουληκιάσει καλά- καλά, το νερό βρωμοκοπάει

αντε κανονιστε το!!!!

Εγώ πάντως όχι !! (εννοώ ότι δεν πιστεύω ότι εγώ ξέρω καλύτερα.....)

Kακώς, μετά από τόσα χρόνια και τόσες ακροάσεις θα έπρεπε να το πίστευες.

Τουλάχιστον τι αρέσει σε σένα! ;-)

Υ.Γ. Εννοείται θα το κάνουμε παίδες, αλλά ένας ένας γιατί όπως έχω ξαναπεί, πρώτον δεν χωράμε και δεύτερον το σύστημα είναι αρκετά σοφιστικέ για να μπορείς να βγάλεις ένα πρώτο συμπέρασμα εν μέσω γέλωττα σε 1-2 ωρίτσες.

Last edited: