DDR2 533MHz+Motorola Mpx200

darklordvader77

New member
24 May 2007
69
Athens
Χαρίζονται:

--2 μνήμες για Laptop DDR2 512ΜΒ στα 533MHz Samsung (αν ενθυμουμαι καλα)

--Κινητο Motorola Mpx200 με WM5+1GB SD Crucial συμβατη (την διαβαζει ανετα το κινητο)+Φορτιστη (αν κ δεν κρατα παραπανω απο μερα η μπαταρια του). ειχε καποτε προβλημα στα πληκτρα 7 κ 9, αλλα με καθαρισματακι ειναι κομπλε! Συλλεκτικοτατο μιας κ ηταν το πρωτο κινητο με Windows mobile, αρκετα ισχυρο σε χαρ/κα για την ηλικια του, κ δεχεται εως 5MPx camera Sony!

To βραδυ θα ποσταρω φωτογραφιες κ αναλυτικοτερες λεπτομερεις, μιας κ ειμαι στη δουλεια! πρεπει να χω κ 2-3 catriges για Nintendo DS

Οποιος ειναι κοντα στην Αρτα/Γιαννενα θα προτιμηθει, ειδαλλως η αποστολη θα βαρυνει τον αποστολεα. Ευχαριστω..

καλημερα θα τα ηθελα ευχαριστω και εχω τον κολλητο γιαννενα για συναντηση αν θες να του τα δωσεις

billias, τα θες ολα ολα ολα ή τιποτα? (που λεει κ ο καρβελας, lol). Γιαννενα λογικα Κυριακη ή τριτη θα χω παει..

thor, για το κινητο κατι μπορει να γινει.. σε κανα μηνα κατεβαινω Αθηνα, κ μεχρι τοτε θα το χει φτιαξει κ ενας φιλος που εχει καταστημα με κινητα..

Κωνσταντίνος Μπουρλιάσκος,stonecityboys τα παιχνιδια για ds, σας προλαβαν.. τα χουμε πει, πρωτα pm, κ μετα εδω. τεσ πα

ευχαριστω!

περιμενω απ τους 2 πρωτους να μου ξεκαθαρισουν..