DDR2 533MHz+Motorola Mpx200

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

darklordvader77

New member
24 May 2007
69
Athens
Χαρίζονται:

--2 μνήμες για Laptop DDR2 512ΜΒ στα 533MHz Samsung (αν ενθυμουμαι καλα)

--Κινητο Motorola Mpx200 με WM5+1GB SD Crucial συμβατη (την διαβαζει ανετα το κινητο)+Φορτιστη (αν κ δεν κρατα παραπανω απο μερα η μπαταρια του). ειχε καποτε προβλημα στα πληκτρα 7 κ 9, αλλα με καθαρισματακι ειναι κομπλε! Συλλεκτικοτατο μιας κ ηταν το πρωτο κινητο με Windows mobile, αρκετα ισχυρο σε χαρ/κα για την ηλικια του, κ δεχεται εως 5MPx camera Sony!

To βραδυ θα ποσταρω φωτογραφιες κ αναλυτικοτερες λεπτομερεις, μιας κ ειμαι στη δουλεια! πρεπει να χω κ 2-3 catriges για Nintendo DS

Οποιος ειναι κοντα στην Αρτα/Γιαννενα θα προτιμηθει, ειδαλλως η αποστολη θα βαρυνει τον αποστολεα. Ευχαριστω..

καλημερα θα τα ηθελα ευχαριστω και εχω τον κολλητο γιαννενα για συναντηση αν θες να του τα δωσεις

billias, τα θες ολα ολα ολα ή τιποτα? (που λεει κ ο καρβελας, lol). Γιαννενα λογικα Κυριακη ή τριτη θα χω παει..

thor, για το κινητο κατι μπορει να γινει.. σε κανα μηνα κατεβαινω Αθηνα, κ μεχρι τοτε θα το χει φτιαξει κ ενας φιλος που εχει καταστημα με κινητα..

Κωνσταντίνος Μπουρλιάσκος,stonecityboys τα παιχνιδια για ds, σας προλαβαν.. τα χουμε πει, πρωτα pm, κ μετα εδω. τεσ πα

ευχαριστω!

περιμενω απ τους 2 πρωτους να μου ξεκαθαρισουν..