δε μπορώ να βρώ σωστό htpc κουτι!!

scooterlord

Established Member
9 December 2007
236
Καλησπέρα παιδιά..

δεν ψάχνω και κάτι ιδιαίτερο, παρόλα αυτά δε μπορώ να βρω..

κουτί htpc με υψος όχι μεγαλύτερο απο 17-18cm που να υποστηρίζει ATX mobo, ATX PSU και να παίρνει full-size pci (έχω την 9800 gtx)...

τα μόνα που βρήκα είναι τα:

Zalman hd135 - σοβαρό πρόβλημα ψύξης
HFX - 350ευρώ + μεταφορικά είναι ΠΑΡΑ πολλά
...άντε και τα mozart, bach, κτλ που ειναι ΚΑΚΑΣΧΗΜΑ...

Τα υπόλοιπα γενικά δε χωράνε τη GTX..

Αυτό που μάλλον μου κάνει είναι το Lian Li PC-C32B αλλά δεν το βρίσκω πουθενά! Καμιά ιδέα;

Για πολλά silverstone επίσης έχω αμφιβολίες αν χωράνε την κάρτα.. Ποιος ξέρει;;;

Είπαμε, μέχρι 200 ευρώ να δώσω.. αντε 250 με VFD και Remote... μετα είναι κοροιδία...

Καμιά άλλη λύση...;

nsamar, θα γελάς, αλλα επικοινώνησα ήδη με silverstone και 9800 gtx εκει μεσα δε χωράει...

ultraxmode είσαι σίγουρος ότι χωράει σαυτό;;

i karta... http://www.nvnews.net/reviews/evga_geforce_9800_gtx/images/9800_gtx.png

..σκεφτομουν επισης να αλλαξω και καρτα, να βαλω κοντυτερη, καμια 4870 ας πουμε, αλλα αυτη που εχω ειναι αθορυβη και δε θελω να πεσω σε καμια φασαριοζα.. καταλαβαινετε.... εκτος κι αν εχει να προτεινει κατι καποιος... καμια ολοκληρωμενη λυση.. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν αλλαζω mobo και psu ομως που ειναι και τα 2 standard atx

Εμμ βεβαια που να χωρεσει αυτο το τουβλο... :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043 Σε Bach θα χωραει εαν του αφαιρεσεις το ενα module που παιρνει του 3 απο τους 6 δισκους που δεχεται το κουτι

Και στο Silverstone μπαινει αλλα και εκει πρεπει να αφαιρεσεις το module των δισκων και να βαλεις το δισκο σε 5,25 με ανταπτορα

ολοκληρη ιστορια ρε γμτ για ενα κουτι. μηπως να σχεδιαζαμε κανενα απο την αρχη;;;;

Εγώ άλλο απορώ... κανένας μέχρι σήμερα δεν το είχε σκεφτεί αυτο;;; Δηλαδή σιγά το πράμα που ζητησα...

Καλα τι τη θες την GTX σε ΗΤPC???

Βαλε μια ατι 3650 με 40 ευρα...

Εκτος αν θες να κανεις gaming htpc και μονο...

nzxt duet black:

Features
Supports all Video cards less than 8" in length

8 in = 20.3 cm... η GTX είναι 27,5...αρα άκυρο

OOps.. συγγνώμη, δεν είδα οτι θές να βάλεις μέσα GTX.. σωστός τότε.. -bye-

Όσο για το αν σκεφτεί κανείς κάτι επαυτού.. ε.. όσο να ναι, θέλουν τα κουτιά HTPC να είναι μικρά και να χωράνε παντού.. αν θέλεις Gaming Machine στο σαλόνι σου, ε, θα πάς σε κάτι πιό μεγάλο.. (tower..)

Απάντηση: Re: δε μπορώ να βρώ σωστό htpc κουτι!!

παιδια, βρηκα και παρηγγειλα κουτι (απο εξωτερικο εννοω).. το Lian Li PC-c32B. Οταν το παρω θα σας πω εντυπωσεις!

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=CA-141-LL

ωραιοτατο κουτι χωρις φρου φρου λαμπακια και οθονες ......που τις κοιτας στην αρχη και μετα τις ξεχνας :grandpa:

αντε να εχει μια μικρη οχι ...17αρα!