Dead can Dance..

Το ευχάριστο, είναι οτι κανείς σας δεν ξεφεύγει από τα 4/4 και το ηλεκτρονικό συνοθύλευμα...No thanks!
Θα προτιμήσω το ταξιδιάρικο τσίρκο..

Kαλά καθόμαστε και τους συγκρίνουμε με εξωγήινα όντα και με οντότητες από την Κούφια γη.
Έτσι χαίρω πολύ.

Ο ΙVO ΠΑΝΤΑ ΞΕΡΕΙ.

Υ.Γ. Τα έχουμε ξαναπεί. Το Treasure και το Burning World είναι πονήματα πολιτιστικής κληρονομιάς για τον πλανήτη.

Μεγαλε Δημητριε
ετσι ακριβως
ηξερα οτι καποτε θα κανεις την υπερβαση !

αυτο ενοιωσα οταν την ειδα να σηκωνει τα χερια της πριν 5 χρονια μονη της στο Παλλας
ειχε κατεβει απο τον ουρανο
δεν ειχε σχεση με τα γηινα πλασματα

τι να λεμε τωρα .....

το ποιο ωραιο ηταν οτι την παρομιασανε με την συμπαθεστατη Enya :flipout:

.

Το ευχάριστο, είναι οτι κανείς σας δεν ξεφεύγει από τα 4/4 και το ηλεκτρονικό συνοθύλευμα...No thanks!
Θα προτιμήσω το ταξιδιάρικο τσίρκο..

4 ?

you gotta be kiddin'

take 11.....

http://www.youtube.com/watch?v=JCtdKWWfZG8&feature=related

πάρε να ταξιδέψεις με τσίρκο.
Εγώ θα πάω καβάλα στ άλογο...

Κι αν έχει καμμιά κρεμάλα στο τέλος, ακόμα καλύτερα....

πάντα τόλεγα ότι αυτό παιδί είναι φευγάτο....
ακόμα λουλούδια μασάει...

Για μένα δύο παλιά τους άλμπουμ, το "Within the Real of a Dying Sun" και το "Serpent's Egg" είναι αριστουργήματα. Μου πήρε πολλαπλά ακούσματα να συνηθίσω τον ήχο, ο οποίος με τις ταπεινές μου γνώσεις ήταν τότε και είναι ακόμα διαφορετικός από ο,τιδήποτε άλλο έχω ακούσει μέχρι σήμερα. Θα χαρακτήριζα αυτό το genre "σκληρό ethnic".

Επίσης, 1-2 ακόμα άλμπουμ είναι καλά. Από το "Labyrinth" και μετά ο ήχος όντως έγινε πιο εμπορικός και προβλέψιμος, αλλά απέχει από το να χαρακτηριστεί σουπερμαρκετικός.

Έχοντας πει όλα τα παραπάνω, ήμουν κι εγώ στη συνυαλία του '96 στο Λυκαβηττό και ξενέρωσα τρελά..

Τελικά πώς ήταν η συναυλία, για όσους πήγαν Αθήνα/Θεσσαλονίκη ;

Απλα ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Και τους ειχα δει και το 96 παλι λυκαβητο και φοβομουνα πως τωρα δεν θα εντυπωσιαστω....

Ευτυχως εκανα λαθος!