DECODING FAILURE - ΝΟΒΑ.

wind

AVClub Enthusiast
14 November 2006
988
GLYFADA
Καλημερα, τον τελευταιο μηνα αντιμετωπιζω το προβλημα οτι η καρτα μου δεν αποδικωποιει και θελει αυτο το εξτρα σημα που στελνει η νοβα για να λειτουργησει. Το μονο καναλι που παιζει ειναι το ΜΕΖΖΟ!!! Χρησιμοποιω module DRAGON απο το 2004, η καρτα της ΝΟΒΑ ειναι η version 5 και οι δεκτες μου ειναι HUMAX 5000 και ο εσωτερικος της PANASONIC G15. ΚΑμμια ιδεα? Ευχαριστω.

Αφού μας λες πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε τελευταία, μάλλον οφείλεται στις νέες αναβαθμίσες καρτών που προχώρησε η νόβα.
Πιθανολογώ ότι χρησιμοποiείς και στις 2 περιπτώσεις την μοντούλα στις CI υποδοχές οπότε μάλλον αυτή φαίνεται να έχει ασυμβατότητα της dragon στην αποκωδικοποίηση του σήματος.
Δοκίμασες να την αναβαθμίσεις με κανένα τελευταίο filmware και τα κατάλληλα caids;
Όσο αφορά το mezzo αυτό δεν σου ανοίγει από την κάρτα , αλλά από τα κλειδιά άλλου συστήματος που είναι φορτωμένα στην dragon.
Δοκιμάζεις ότι σου είπα, αν βρεις άλλο δέκτη ή Module irdeto και στην τελική λύση παντρεύεσαι ή χωρίζεις και ησυχάζεις.

ευχαριστω για την απαντηση. κανονισα να μου φερει ενας φιλος 2 ιρντετο καμ (1 μωβ και ενα ακομα) σημερα το απογευμα για να δουμε τι γινεται.

με ιρντετο μωβακι απο χθες το απογευμα δουλευει κανονικα. αρφει λιγο στην αρχη 10-15 δευτερα αλλα μετα παιζει κανονικα. φαινεται οτι εφταιγε ο δρακος. Λευτερη ευχαριστω πολυ !!!