dedicated line

archbish

Established Member
12 March 2007
257
Με αφορμή προηγούμενο thread, κι επειδή ένας γνωστός μου ηλεκτρολόγος με έχει στήσει κανα εξάμηνο, μήπως υπάρχει κάποιος άλλος πιο σχετικός με τα "δικά μας" για να μου φτιάξει επιτέλους μια dedicated line για το σύστημα? Τα καταστήματα εκεί έξω παρέχουν τέτοιο service?

Εχετε να προτείνετε είδη καλωδίων ρεύματος που να είναι καλύτερα από αυτά που βάζουν στις οικοδομές? Υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο? Αν ναι τι τύπος είναι ο ιδανικός και ποια τιμή θεωρούμε λογική ανα μέτρο?

Μπορεί εύκολα ο άνθρωπος που θα κάνει τη δουλειά, να τσεκάρει αν υπάρχουν προβλήματα γείωσης και να τα θεραπεύσει?

Και αφού θα το κάνω που θα το κάνω να μη βάλω και καμια hi end ασφαλειούλα?

Ασε που πρέπει να βρω και έξυπνο τρόπο απόκρυψης για να γίνει η δουλειά γιατί τόσο τα εξωτερικά καλώδια όσο και η λογική καναλιών στους τοίχους κλπ θεωρώ πως είναι φτηνιάρικη και καρακιτσάτη λύση καθώς ένα σύγχρονο σπίτι (δεν εννοώ λουξ) οφείλει να εντάσσει όσα πιο πολλά θέλουν οι χρήστες του χωρίς όμως να φαίνονται εκτός αν το επιθυμούν. Αλλο όμως είναι να έχεις μόστρα τις υπερμηχανήματά σου (αν και ξέρω κάποιους που δεν έχουν τέτοιο ψώνιο) και άλλο να ξεχειλίζουν από παντού καλώδια και κανάλια (και δεν εννοώ για πίσω από το rack αλλά στον γενικότερο κεντρικό χώρο του σπιτιού που έχει να επιτελέσει και άλλες σοβαρότερες λειτουργίες πέρα από την ψυχασθένειά μας) Προτιμώ πχ να ξηλώσω σοβατεπί και να μπει εκεί το καλώδιο και μετά να ξανατοποθετηθεί το σοβατεπί...

Και μετά να ξαναξηλώσεις το σοβατεπί αν στραβώσει κάτι ή εσύ.

Δοκίμασε το μπλε το Oscullati από τον Σακιώτη για τη ξεχωριστή γραμμή.
Πάρε πρώτα κανά δυο μέτρα και φτιάξε ένα καλώδιο ρεύματος για το τσεκάρεις.
Δύο φίλοι έχουν κάνει το ίδιο με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Και εγώ αυτή την εβδομάδα έχω το ίδιο θέμα.

Με βλέπω να το δοκιμάζω το κσλωδιάκι. Ξέρουμε τιμή?

Ενας καλός ηλεκτρολόγος γνώστης του θέματος υπάρχει? Τα καταστήματα εκεί έξω δεν παρέχουν τέτοιες υπηρεσίες?

οσο για το σοβατεπί,"μπρος τα κάλλη τι ειν ο πόνος"

Last edited: