ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά χθες και προχθές, κόπηκε το βράδυ 2 φορές το ρεύμα, προχθες στις 4 τα ξημερώματα, χθες στις 2.

Κόπηκε για 5 λεπτά, επανήλθε για άλλα 5, ξανακόπηκε για 5, και τέλος επανήλθε.

Μου χάλασε τον ύπνο, γιατί το ψυγείο όταν κοπεί το ρεύμα βαράει συναγερμό, και πρέπει να τον ακυρώσεις 3 φορές. Δηλαδή οι διακοπές μου στέρησαν άνετα 20-30 λεπτά ύπνου, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγιναν.

Απάντηση: Re: ΔΕΗ - Διαχρονικές αξίες

Δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά χθες και προχθές, κόπηκε το βράδυ 2 φορές το ρεύμα, προχθες στις 4 τα ξημερώματα, χθες στις 2.

Μου χάλασε τον ύπνο, γιατί το ψυγείο όταν κοπεί το ρεύμα βαράει συναγερμό, και πρέπει να τον ακυρώσεις 3 φορές. Δηλαδή οι διακοπές μου στέρησαν άνετα 20-30 λεπτά ύπνου, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έγιναν.

Τί να πώ εγώ ρε Τάσο που κόπηκε το ρεύμα την ώρα που τύπωνε το plotter??:argue::argue:

δε λες πάλι καλά που κοιμάσαι αμέσως εσύ. εγώ που θέλω κανένα μισάωρο κάθε φορά να κοιμηθώ....... :grinning-smiley-043

Για αυτό γύρισα και βρήκα την πλυντηριά στη μέση;
Εντάξει, δεν καταστράφηκα κιόλας, αλλά φοβήθηκα μήπως τα έπαιξε το πλυντήριο και είναι και καινούργιο... :blush:

Τι έγινε αρχίσανε πάλι οι διακοπές ρεύματος? Μια ολόκληρη γειτονιά έχει βυθιστεί στο σκοτάδι εδώ παραπάνω.

Τι έγινε αρχίσανε πάλι οι διακοπές ρεύματος? Μια ολόκληρη γειτονιά έχει βυθιστεί στο σκοτάδι εδώ παραπάνω.

Πιθανές διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της χώρας και της Αττικής προβλέπει σχέδιο της ΔΕΗ, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΕΝΟΠ.
Πηγή: www.sport-fm.gr

Πιθανές διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της χώρας και της Αττικής προβλέπει σχέδιο της ΔΕΗ, λόγω της 48ωρης απεργίας της ΓΕΝΟΠ.

Kαι αποδέκτης βέβαια ο κοσμάκης... Ας ελπίσουμε τουλάχιστον σε στρατηγικές διακοπές μικρής διάρκειας, δε φταίνε σε τίποτα μπακάληδες, χασάπηδες κλπ να πετάνε τα προϊόντα τους...

Πιθανές διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της χώρας

Καλή είδηση!!! Τουλάχιστον, με την απεργία υπάρχει πιθανότητα διακοπής, ενώ όταν δουλεύουν κανονικά έχουμε διακοπές μία στις τρεις μέρες και υπερτάσεις σε καθημερινή βάση που μας έχουν κάψει το μισό σπίτι....

Και όχι, δεν σας κοροϊδεύω.