tiniakos
AVClub Fanatic
Αν δεν κάνω λάθος το δίκτυο διανομής του ρεύματος είναι ΔΕΔΔΗΕ ξεχωριστή πλέον από τη ΔΕΗ άρα θα μπορούν θεωρητικά και οι άλλοι παροχοι ρεύματος να κρεμάσουν καμπίνες για οπτική ίνα.
Τους πήρα τηλ και μου είπαν πως δεν γίνεται αναδρομικά. Εγώ δεν είμαι ούτε μήνα καλά-καλά.Φαντάζομαι όμως ότι δεν το παίρνεις εκ των υστέρων,,σωστά; Εγώ είμαι ήδη μερικούς μήνες στη ΔΕΗ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστημένος;Φαντάζομαι όμως ότι δεν το παίρνεις εκ των υστέρων,,σωστά; Εγώ είμαι ήδη μερικούς μήνες στη ΔΕΗ.
Ευχαριστημένος;
Το σταθερό το κατάργησες τελείως;Μια χαρά μέχρι στιγμής
Το σταθερό το κατάργησες τελείως;
Προς το παρόν δεν έχει τηλέφωνο, αλλά λένε πως θα υπάρχει τις γιορτές.Το σταθερό το κατάργησες τελείως;
Θα το φέρει ο Άγιος Βασίλης.Προς το παρόν δεν έχει τηλέφωνο, αλλά λένε πως θα υπάρχει τις γιορτές.
υπαρχει και λυση με ενα switch που μπαινει μεταξυ συναγερμου και rooterΤο σταθερό χρησιμεύει σε περίπτωση εγκατάστασης συστήματος συναγερμού πχ, αν και εκεί έχω ακούσει ότι υπάρχουν λύσεις με κινητή τηλεφωνία.
Tωρα με την υπηρεσία RCS,έχει αρχίσει να έχει μια χρησιμότητα.Το σταθερό είναι σαν τα SMS πεθαίνει αργά και βασανιστικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.