ΔΕΗ FTTH

Αν δεν κάνω λάθος το δίκτυο διανομής του ρεύματος είναι ΔΕΔΔΗΕ ξεχωριστή πλέον από τη ΔΕΗ άρα θα μπορούν θεωρητικά και οι άλλοι παροχοι ρεύματος να κρεμάσουν καμπίνες για οπτική ίνα.

Σε εμάς εδώ κάνουν υπογειοποίηση, οπότε η ΔΕΗ εναέρια αν είχε βάλει (δεν) θα τα έψαχνε :D

Απ´οσο βλεπω η αλλαγή είναι ότι πλεον δέχονται το voucher. Γι αυτό πέφτει η τιμή.
Αν κόψεις την σύνδεση στον πάροχο που είσαι κι έχεις ενεργοποιήσει και το voucher, το χάνεις το voucher αν πας σε άλλον πάροχο; Μάλλον ε;

Last edited:
  • Like
Reactions: billmous
Για να πάρεις το voucher στο gov, πρέπει να δηλώσεις πως δεν έχεις ήδη FTTH στην διεύθυνση που το θες.

• Like
Reactions: ln()
Καλησπέρα το voucher το παίρνεις με το αφμ σου μέσω gov. Τζάμπα πράμα με 9.50€. Κυριολεκτικά πια 2 σουβλακια ισοδυναμούν με 500mbs

Φαντάζομαι όμως ότι δεν το παίρνεις εκ των υστέρων,,σωστά; Εγώ είμαι ήδη μερικούς μήνες στη ΔΕΗ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φαντάζομαι όμως ότι δεν το παίρνεις εκ των υστέρων,,σωστά; Εγώ είμαι ήδη μερικούς μήνες στη ΔΕΗ.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Τους πήρα τηλ και μου είπαν πως δεν γίνεται αναδρομικά. Εγώ δεν είμαι ούτε μήνα καλά-καλά.

• Like
Reactions: takisot
Το σταθερό χρησιμεύει σε περίπτωση εγκατάστασης συστήματος συναγερμού πχ, αν και εκεί έχω ακούσει ότι υπάρχουν λύσεις με κινητή τηλεφωνία.

Το σταθερό χρησιμεύει σε περίπτωση εγκατάστασης συστήματος συναγερμού πχ, αν και εκεί έχω ακούσει ότι υπάρχουν λύσεις με κινητή τηλεφωνία.
υπαρχει και λυση με ενα switch που μπαινει μεταξυ συναγερμου και rooter

• Like
Reactions: ssouliss
Το σταθερό είναι σαν τα SMS πεθαίνει αργά και βασανιστικά.
Tωρα με την υπηρεσία RCS,έχει αρχίσει να έχει μια χρησιμότητα.
Πολλοί (εκτός τεχνολογίας ή που δεν γουστάρουν) και δεν έχουν Viber κλπ έχουν τώρα μια ευκαιρία να στέλνουν και να λαμβάνουν φωτό κλπ αρχεία.