Ναι, ισχύει. Θα φτιαχτεί στο επόμενο firmware.Δεν έχει bridge mode ή pppoe passthrough, δεν έχει web interface που να μπορείς να αλλάξεις κάτι παρά μόνο να δεις. Αν άλλαξε κάτι τώρα τελευταία δεν το ξέρω. Όταν ήταν να κάνω το update σε οπτική δεν μπορούσες να κάνεις κάτι με αυτό το ρουτερ παρά μόνο να το χρησιμοποιήσεις όπως στο έδιναν.
Προσωπικά αγοράζω κάτι με βάση του τι κάνει όταν το αγοράζω και όχι τι ΘΑ κάνει μελόντικα. Απο ότι διαβάζω εδώ και καιρό υποτίθεται, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει κάτι με το συγκεκριμένο ρουτερ, οπότε κράτα μικρό καλάθι.Ναι, ισχύει. Θα φτιαχτεί στο επόμενο firmware.
Το ont λαμβάνει την οπτική ίνα και την μετατρέπει σε ethernet για να την συνδέσεις μετά σε κάποιο router στην θέση wan.
Κάνει την δουλειά του modem με λίγα λόγια. Ουτε menu έχει, ούτε τίποτα.
Ο ΟΤΕ χρησιμοποιεί nokia και huawei ont.
Ο λόγος που τα έχει είναι για να μην πάνε στράφι τα γνωστά τα router vdsl.
Απλά όπως είπε και ο Τάσος, θες μετά 2 τροφοδοτικά. Ένα για το modem (ONT) και ένα για το router.
Μπορείς να ρωτήσεις. Νομίζω ότι χρειάζεται επίσκεψη τεχνικού για την αλλαγή, μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια.Κατάλαβα, thanks.
Αν ζητήσω από τη ΔΕΗ να μου βάλει ΟΝΤ, γίνεται; Για την ώρα έχω το mοdem της ΔΕΗ και από εκεί Ethernet στη wan του Fritz 7690.
Δεν ξέρω αν η ΔΕΗ βάζει ONT ή βάζει μόνο router.Κατάλαβα, thanks.
Αν ζητήσω από τη ΔΕΗ να μου βάλει ΟΝΤ, γίνεται; Για την ώρα έχω το mοdem της ΔΕΗ και από εκεί Ethernet στη wan του Fritz 7690.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.