ΔΕΗ FTTH

η εγκατασταση μπορει να γινει μονο σε ενα διαμερισμα απο τα τρια που μπορει να εχει το κτηριο,
ή αναγκαστικα περνανε κουτια και καλωδιωσεις σε ολο το κτηριο?
Αναγκαστικά σε όλο. Και περιμένει το κουτάκι σε κάθε όροφο.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Την inalan στοχεύει αυτό που έχει 1TB/μέρα όριο.
Καλη σκέψη αλλά πολύ αμφιβάλλω αν οι μπακάληδες στο marketing της ΔΕΗ το σκέφτηκαν αυτό (φαίνεται από το όλο στυλ προώθησης).

Ασε που αν το είχαν σκεφτεί, θα το ανέφεραν μάλλον πιο συγκεκριμένα.

Η δε inalan δε νομίζω άλλωστε να νοείται ως μεγάλος ανταγωνιστής.

Στα 20 χλμ από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να είσαι στη μέση του πουθενά.
Εάν πρόκειται για χωριό, μπορεί να ενταχθεί στο UFBB, εάν πρόκειται για σπίτι εκτός οικισμού, καλό και το starlink.

Στα 20 χλμ από τη Θεσσαλονίκη μπορεί να είσαι στη μέση του πουθενά.
Εάν πρόκειται για χωριό, μπορεί να ενταχθεί στο UFBB, εάν πρόκειται για σπίτι εκτός οικισμού, καλό και το starlink.
Είμαι σε κεντρο χωριου που παράγει γνωστό ανθρακουχο νερο και η καλύτερη δυνατή ταχύτητα είναι 5g μόνο από cosmote σε τιμή 36€/μήνα και βγαίνει ακριβότερο από το starlink καθώς έχει 24μηνη δέσμευση. Η μέγιστη ταχύτητα ήταν vdsl 50mbps που δεν είναι διαθέσιμη εδώ και χρόνια.

Η nova δεν μπορούσε να μου παρέχει καν την υπηρεσία 5g.

Η υπόθεση ευροζωνικοτητα αφορά μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκτός αυτών των πόλεων τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Χαλκιδική πχ στα Νέα Μουδανιά. Την μεγαλύτερη κωμόπολη της Χαλκιδικής ούτε το 1/5 καλύπτεται και λίγα μέτρα από το κέντρο αναγκάζονται να βάζουν 4g και 5g ρουτερ που το καλοκαίρι "σερνονται".

Last edited:
Έχω τοποθετήσει starlink και βρήκα την υγειά μου ταχύτητα 480 είχα nova με ταχύτητα 2, και σε λίγο καιρό θα φτάσει 1Gbps