Δείτε το iPad 2 στα Public από Σήμερα (18 Μαρτίου)

Γιάννη, δεδομένου ότι χρησιμοποιείς το laptop σου και για δουλειές σοβαρές, στην θέση σου τα χρήματα που θα έδινα για ipad2 θα τα κράταγα και θα πούλαγα το laptop το παλιό για αγορά νέου macbook pro. Οι τιμές από αμερική απλά δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τις εδώ.

Είναι κρίμα να δώσεις χρήματα για να ικανοποιήσεις την περιέργειά σου για να λες ότι το χεις.
Σε καμιά περίπτωση δεν πιστεύω ότι θα χρειαστείς να κάνεις μια δουλειά και θα προτιμήσεις το ipad αντί για το macbook pro.

Τασο, το εχω σκεφτει αυτο που λες και ειμαι πολυ κοντα στο να το κανω.
Δεν εχω αποφασισει οριστικα ακομη.

Απλα, θα προτιμουσα κατι σαν το macbook air (πιο μικρο-ελαφρυ και με ssd), αλλα δεν ειναι για πολλα-πολλα - δεν εχει και φωτιζομενο πληκτορλογιο!

Απο την αλλη το macbook pro , αντεχει ακομη και μαλιστα ανετα.
Του εχω βαλει σκληρο με 7200rpm , 4GB και δεν εχει κανενα προβλημα...
Σκεφτομαι μαλιστα να του βγαλω το dvd (αχρηστο μου ειναι) και να βαλω δευτερο ssd για το λειτουργικο.

Το ipad φυσικα και δεν ειναι για δουλεια...

Μπερδεμα!!!

Καθόλου μπέρδεμα. Τα βάζεις σε μια ζυγαριά και βλέπεις τις προτεραιότητές σου.
Και οι προτεραιότητές σου (απ' όσο έχω καταλάβει) είναι η δουλειά (macbook pro)και όχι η ψυχαγωγία (iPad).

το ipad ειναι για λιγο για λιγη ωρα

και λιγο για εφε ... ειναι εντυπωσιακο δε λεω ... οπως και το iphone ...

εκτος αν εχεις κατι συγκεκριμμενο κατα νου ( π.χ. ενα εξειδικευμενο αππ το οποιο οπωσδηποτε θα χρησιμοποιησεις )

για ιντερνετ δεν ειναι καθολου κακο ( αν δεν ημουν αρνητικος στο να χω το wi fi ολη την ωρα )

για βιντεο θα το παιρνα πιο πολυ αλλα ειναι too much - με 499 ευρω βρισκεις λαπτοπ toshiba 15,4 '' παιζει ανετα mkv 720p
το ipad ομως θα χει πολυ καλυτερη οθονη αλλα μονο 9,7 ''

υ.γ.: λαπτοπ ( win/ mac ) = no iTunes ... χμ

Last edited:
εγω πιστευω οτι ειναι για το κρεβατι η τον καναπε να βλεπεις τα νεα λιγο facebook και mail.
αν και τα κανω με το iphone αυτα απλως στο ipad τα κανεις ξεκουραστα.
ισως περιμενα το ipad 3 για αγορα.
οπως εκανα με το iphone 4 που περιμενα να περασουν 4 γενιες για να το παρω.

Πιο πολυ για ιντερνετ το θελω, το laptop ειναι πολυ βαρυ για το σαλονι, δεν βολευει και πολυ , υπερθερμαινεται αρκετα με το flash , δε κραταει πολυ η μπαταρια ....

Ετσι κι αλλιως , η αγορα του ipad ειναι (ειδικα αυτη την εποχη) πολυτελεια, αλλα ειπαμε .... αγαπαμε Apple !!!-bye-

κριτηριο αγορας ipad

'' σου αρκει ο,τι κανεις με το iphone λιγο πολυ και απλα θες μεγαλυτερη οθονη ? αν ναι παρε ipad αν αντεχουν τα οικονομικα ''

Απάντηση: Re: Δείτε το iPad 2 στα Public από Σήμερα (18 Μαρτίου)

Ειχα κι εγω φτιαξει hackintosh , αλλα εχει αλλη χαρη το "αυθεντικο" !

και άλλη τιμή!

Αυτό το dellάκι είναι 8,9'', πανάλαφρο, κρατάει η μπαταρία για ώρες και δουλεύει και το gesture με τα 2 δάκτυλα για το scrolling!

10.6.3 του έχω βάλει.

και άλλη τιμή!

Αυτό το dellάκι είναι 8,9'', πανάλαφρο, κρατάει η μπαταρία για ώρες και δουλεύει και το gesture με τα 2 δάκτυλα για το scrolling!

10.6.3 του έχω βάλει.

Το hackintosh παιζει νομιζω μεχρι κάποια εκδοση snow και μετα τελος.

Απάντηση: Re: Δείτε το iPad 2 στα Public από Σήμερα (18 Μαρτίου)

Το hackintosh παιζει νομιζω μεχρι κάποια εκδοση snow και μετα τελος.

αυτή τη στιγμή έχει φτάσει μέχρι το 10.6.3

Αργότερα θα προχωρήσουν οι εκδόσεις.

Σαν το jailbreak είναι.

Το μηχανάκι αυτό (Dell mini 9) πάει σφαίρα με snow leopard, δουλεύουν τα πάντα απροβλημάτιστα.

Και έτσι να μείνει δε με χαλάει καθόλου, ούτως ή άλλως δε θα ασχοληθώ παραπάνω με αυτό.

Να σκεφτείς ότι έχω mac mini g4 το οποίο "σηκώνει" μέχρι leopard 10.5.8 και στο dellάκι που δεν είναι mac έβαλα 10.6.3!

Δεν είναι αστείο?

Με 150-200 ευρώ (αν συμπεριλάβουμε το κόστος της αναβάθμισης του εσωτερικού ssd από 8-16gb) μπορούμε να έχουμε μια γερή γεύση από τον κόσμο των mac και έτσι να αποφασίσουμε αν μας αρέσει ή όχι!

Φυσικά και δεν υπάρχει περίπτωση να τρέξουμε Photoshop και άλλες heavy εφαρμογές, αλλά για office, browsing, emails κλπ είναι...ταμάμ!

Σόρι για το οφ τοπικ! -bye-